Po čemu je dizajnerski dvojac već postao poznat?

Dizajnerski duo Na internetu

Dizajnerski dvojac u sastavu Alban Salmon i Paul Demarke

Alban Salmon i Paul Demarke sastali su se unutar zidina pariške škole umjetnosti i obrta. Buhl, a nekoliko godina kasnije, završivši obuku, stvorili su vlastiti dizajnerski dvojac. Osim radnog prostora, zajedničko je tim kreativcima optimističan, pozitivan stav prema poslu, što ih je učinilo idealnim partnerima.

"Oboje dolazimo s juga Francuske i to je jedan od razloga što smo od prvih minuta veze postali prijatelji", objašnjava Salmon. "Osim toga, oboje smo sanjali o otvaranju vlastite diplomske radionice i bilo je očito da to moramo učiniti zajedno.".

U rujnu prošle godine mladi su profesionalci izveli svoj dizajn, stvorivši studio pod nazivom TV. Njihova ljubav prema životu i otvorenost prema svijetu pretočili su se u kolekciju neozbiljnih predmeta koji su ugledali svjetlo dana 2023. godine. Među njima su posebno zanimljivi apstraktni fotoposteri u pastelnim bojama, betonski stolić za kavu i DJ set s džepom za ploče, Dostupan u koraljnoj i plavo-sivoj boji.

Rad dizajnerskog dvojca: stolna svjetiljka

Stolna svjetiljka

"Dok smo bili u školi, još nismo razvili vlastite estetske vrijednosti i percepcije, ali oboje smo pronašli privlačan namještaj jarkih boja i zanimali su nas materijali poput betona, kamena i čelika", nastavlja Alban.

Aktivnosti studija i dalje su vođene ovom neposrednom znatiželjom, ali i potpuno ozbiljnom željom da kroz svoje kreacije uvedu svijet u suzdržane krajolike južne Francuske. Slogan tima potpunije izražava njezinu filozofiju:"u vezi s tim, u obliku finog namještaja, uz vas je gruba, divlja i beskrajno Ljupka priroda.".

Pogledajte sličan dizajn: Eko lampe od strane dizajnerskog studija od strane Interneta: zelene oaze u mračnim sobama

Djelo dizajnerskog dvojca: drvena komoda

DJ postava

Želja dizajnera za najdubljim odrazom na temu Francuske prirode određuje stil i izvedbu proizvoda koje stvaraju. Svaku njihovu kreaciju karakterizira pažljivo i dosljedno promišljena shema boja i organska jednostavnost.

Bez iznimke, svi predmeti izgledaju kao da su stvoreni ručno i s velikom ljubavlju i doslovno traže da postanu ukras sjenovite terase neke vile na rivijeri.

Rad dizajnerskog dvojca: stol-bar

Table – bar-a-carpenter

Rad dizajnerskog dvojca: stolić za kavu

Stolić za kavu

S posebnim zadovoljstvom predstavljamo vam Art Deco svjetiljku u stilu Aipo, izrađenu od dvije vrste drveta (javor-javor i kruška). Drvo je podvrgnuto minimalnoj obradi, što je omogućilo dobivanje čiste, bez svih aluvijalnih slika.

Rad dizajnerskog dvojca: plavi stol

Stol Basse čezne pieds

U budućnosti bi se, prema autorima, trebale pojaviti nove verzije ovog proizvoda, izrađene u svijetlim" sunčanim " nijansama, što znači da se imamo čemu radovati od obećavajućih pridošlica u svijetu dizajna, s kojima smo sada imali priliku upoznati se.

Rad dizajnerskog dvojca: stolna klupa-fotografija 1

Stol-klupa

Rad dizajnerskog dvojca: stolna klupa-fotografija 2

Djelo dizajnerskog dvojca: kauč

A što mislite o ovim duhovitim komadima? Vidite li ih u unutrašnjosti svog doma?

Zanimljiv interijer: Remek-djela apstraktnog dizajna Roberta Burle-Marksa

Ocijenite članak
( Još nema ocjena )
Dodajte komentare

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: