Plesna obitelj lutaka iz fotografija jedinstvene aplikacije u vašem elegantnom interijeru

Plesna obitelj marioneta iz fotografija

U Muzeju dizajna već smo opisali različite načine provođenja nedjeljnog slobodnog vremena s obitelji. Želimo vam ponuditi još jedan. Ako se znate smijati sebi i jednostavno se volite zabavljati, onda će vam se svidjeti ovaj pothvat.

Podsjeća na narodne zanate-izradu lutki koje se kreću. Predlažemo da napravite plesne članove svoje obitelji.

Pokupite fotografije rodbine u punoj dužini. Poželjno je da se ruke i noge na fotografiji ne dodiruju i ne drže uz tijelo. Ili se fotografirajte za to raširenih ruku i nogu u stranu.

Uzmite škare i pažljivo izrežite svakog člana obitelji. Zalijepite oblike na tanki karton i pustite da se ljepilo osuši. Kad je sve čvrsto zalijepljeno, ponovno smo izrezali naše lutke, praveći 2 komada iz svake ruke i noge, režući dijelove na mjestu zgloba.

Pogledajte sličan dizajn: Procijenite stil foto terijera!

Materijal za rad: škare, karton i izrezana fotografija

Pomoću malih gumba povezujemo ruke i noge s tijelom. Probijamo crtež tako da je kapa karanfila na prednjoj strani. Na stražnjoj strani čekićem savijamo nokte.

To je neophodno kako se ruke i noge lutke ne bi odvojile tijekom plesa. Ako imate iskustva u izradi zanata za interijer kuće, tada će sve ispasti lako i točno.

Sada pričvršćujemo ribolovne linije na lutke. To se mora učiniti na mjestu zglobova. Možete provući ribolovnu liniju kroz iglu i zašiti lutku na pravim mjestima. A možete ga vezati za savijeni dio karanfila.

Pažljivo spojite sve ribolovne linije na dva štapića sladoleda zalijepljena poprečno. Ako želite, možete zalijepiti magnet na lutke i objesiti ih na hladnjak. Vaše plesne lutke su spremne! Vrijeme je za disko.

Zanimljiv interijer: Jedinstveni načini postavljanja omiljenih fotografija u vrlo ograničen prostor

Ocijenite članak
( Još nema ocjena )
Dodajte komentare

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: