Jedinstveni načini postavljanja omiljenih fotografija u vrlo ograničen prostor

Postavljanje predmeta u uske prostore

Raznolikost varijacija

Previše fotografija, premalo prostora? Ako bilo koji čitatelj muzeja dizajna voli sakupljati umjetnička djela, onda zna koliko teško može biti pronaći mjesto za njihovu distribuciju.

Obilje internetske ponude za prodaju po pristupačnim cijenama (Plus iznenađujuća količina antike dostupna za samo nekoliko dolara u štedljivim trgovinama) pomaže u sastavljanju nevjerojatnih kolekcija slika na jednostavan i zabavan način.

Ali što učiniti ako unutrašnjost ne može primiti sve? Nema problema! Mali životni teritorij nije način života, posebno u velikim gradovima poput njujorškog Londona. Ali dobar dizajn može se naći u stanovima svih veličina!

Današnji post posvećen je virtuoznosti prikazivanja omiljenih slika! Da, to je više od jednog načina izražavanja osobnosti kada zidovi nisu uvijek uključeni u to.

Prikupili smo najbolje metode i najmodernije ideje za ukrašavanje, korištenje vaših dragocjenih fotografija. Sve je ovdje! Na slikama ispod vidjet ćete sve!

Ako se pojavi Inspiracija, otvorite ova vrata ormara, iskopajte blago koje se sigurno skrivalo dok za njih niste dobili dostojniji položaj. Sada je njihovo vrijeme da postanu središte javnog pogleda!

Sajam na polici s knjigama

Knjižni mobiteli zauzimaju puno prostora. Osim toga, često su visoki. Kako možete objesiti slike kada zbog velikih dimenzija namještaja zidna površina nije dostupna? Pokušajte postaviti plakate u blizini knjiga, a zatim postavite skice na gornje police u okviru velike veličine, kao što je prikazano u nastavku umjetnice Julije Leach.

Slike na policama u unutrašnjosti

Vrsta police za knjige

Ako je namještaj otvoren, ima prostrane otvore. Objesite grafike na njegov unutarnji zid. Izgledaju spektakularno u pravokutnim i kvadratnim odjeljcima strukture. Pogledajte kako se uspješno, lijepo uklapa omiljeni kadar sljedećeg snimka Rikki Snider.

Slike na crnom ormaru u unutrašnjosti

Neobično uokvirivanje namještaja

Postojala je želja objesiti nezaboravna remek-djela na pregradu mobitela? Trebate samo okomitu potporu i čavao. I opet se pred očima pojavljuje još jedan sloj dizajna prostora! Rad Abbott Moon Design

Bijeli stalak s uokvirenim fotografijama

Netrivijalnost pristupa

Zatim vidimo sličnu strategiju polica za police slične montaže slike desno od prozora. Imajte na umu da predmeti nadahnuća zauzimaju posebno mjesto na prozorskoj dasci ovog dijela kuće. Programer projekta Blair Clark

Fotografije i slike na prozorskoj dasci u unutrašnjosti

Svaka izbočina je udobna

Raspored slika

Trebate malo pomoći pri postavljanju uspomena? Obratite nam se za savjet. Ili još bolje, neka se umjetnost izrazi slojevitošću!

Tko je rekao da je nemoguće organizirati slike u blizini podrške koja vam se sviđa? Takvo rješenje problema Uglavnom ne zahtijeva nikakve pričvršćivače!

Ovdje vidimo mali snimak vjenčanja koji prekriva skicu uokvirenu crno-bijelim okvirom, naslonjen na veliko lijepo ogledalo. Teško je ne primijetiti stilsku odluku umjetnika Rona Marvina.

Uokvirena slika na radnoj površini

Zauzet će mali dio stola

Naknadna emisija također ima podršku za stolni položaj fotografija. Pogledajte kako se elementi kombiniraju u sličnim tonovima s prirodnim elegantnim završetkom svjetiljke, drvenom stolicom.

Pogledajte sličan dizajn: Šarm i privlačnost crno-bijelih fotografija za ukrašavanje izvrsnih interijera

Bijeli okvir s fotografijom na stolu

Sklad aranžmana

Nema više mjesta na stolovima, policama? Opustite se! Prekrasan izlaz iz situacije za vaš rad je staviti ga na pod, nasloniti se na bočnu površinu, kako izražava unutrašnjost sobe Michelle Adams.

Plakat na zidu od opeke

Ni pod nije loš

Kreativnost vinjetiranja

Uokvirivanje pojedinih umjetničkih djela čini previše glomaznim ili se jako naginje pod težinom? Uklonite okvire sastavljanjem pametnih filmskih traka na platnu.

To je jedini način da ih postavite na područje upola manje zbog opisanih netradicionalnih mogućnosti dizajna. To će se sigurno primijetiti na sličan način kao i projekt Kellie Carter.

Plakati na zidu iznad radne površine

Plutajuća umjetnost

Sljedeći studio& IASNIMI je implementirao izvanrednu metodu pričvršćivanja foto kartica na bilo koju ljusku? Spojite ukrasne bilježnice sa zidom na bilo koji način (možete ih pričvrstiti ili zalijepiti), a zatim umetnite remek-djela koja odražavaju atraktivne prikaze ukrašavajući tkaninama. Opet je moguća česta promjena slojeva. Pametan, jednostavan, moderan!

Držači papira s crtežima

Fotografije tableta

Teško je koristiti samo riječi, opisujući razinu originalnosti ovog dizajna, slijedeći znakove netrivijalnosti … potrebno je to vidjeti da bismo vjerovali!

Prvo, pozadina zalijepljena u obliku kvadrata čisto je platno za reprodukciju umjetnikovih ideja.

Drugo, izvrsno postavljanje omiljenih slika u strateška područja njihovog crteža (kao da je majstor nanio nekoliko poteza četkom na različitim točkama…). Samo suptilnim okusom možete stvoriti sličnu kombinaciju. Inovativnu, nezaboravnu tehniku razvila je Lisa Sherri!

Zidna ploča s uokvirenim slikama

Prekrasan prikaz

Pristaša Vinjetiranja na TV-u& Internet je izgradio privid izloga-izložbe zbirki. Ovdje vidimo uzorke tankih metalnih tračnica poredanih u redove na zidu.

Ispunjeni su slikama, materijalima za čitanje, stvarajući zanimljivu igru mašte predmeti se mogu postaviti tako usko kao vlak na željezničkim prugama.

Primjetno je da se sajam uklapa u manju zidnu ravninu? Osim toga, idealan je za čitatelje muzeja dizajna koji preferiraju video zidove!

Police s fotografijama i plakatima

Umjetnost na policama

Dalje, Studio Fitzgerald poredao je karte jednu do druge, vidljive izbliza. Radovi u nijansama crvene, zelene, plave boje savršeno se kombiniraju na željeznoj šini.

Crteži na platnima na polici u unutrašnjosti

Izložba vagona

Postavljanje predmeta po sobi

Potrebni su načini naglašavanja umjetničkih djela u cijelom domu? Pokušajte organizirati u umjetničkom redu svugdje, čak i na kauču!

Na primjer, dizajner Jonathan Adler predlaže izražavanje umjetničkog ukusa u ukrašavanju jastuka, keramike i radnih ploča. To neće učiniti ništa manje učinka. Rezultat: ogromna zbirka kreativnih elemenata koji daju osjećaj posjeta galeriji.

Okviri s crtežima na zidu u unutrašnjosti

Bilo koji predmet je remek – djelo

Sličan učinak stvara apartman, stvoren od strane Interneta, gdje postoji obilje šarenih čestica, elegantnih jastuka, kauča.

Plakati na zidu u unutrašnjosti

Uspješna kombinacija

Sarah Azipinois prikazala je dizajn, gdje je teško reći što najviše privlači oko: slike ili jastuci. Tepih sa stolicom od svijetle tkanine učinkovito odvlači pogled sa zida! Zapravo, cijela dnevna soba je djelo originalnosti!

Dnevna soba s fotografijama na zidu

Neobičnost jastuka

Zidni trgovi s elementima dizajna samo su dio ukupne zabave! Posljednja radnja pokazala je izvrsno susjedstvo vapneno zelene, kobaltno plave, crne motive koji su zasjenili područje iza uzglavlja.

Veličanstvenost se glatko nastavlja elegantnom glavom, krevetom, izborom svjetiljki koje ispunjavaju ostatak spavaće sobe. Studio Glasbury Court, Cold Spring

Plakati iznad kreveta u spavaćoj sobi

Moderne sobe

Nema dovoljno prostora ili samo omiljene stvari nemaju određeno mjesto? Budite uvjereni, galerija stilskih komada na zidu nije jedini odgovor.

Zapravo, kada je riječ o umjetnosti, uvijek postoji mogućnost diverzifikacije mogućnosti aranžmana. Potražite kutke, pukotine, vrh bilo kojeg namještaja gdje slika može izgledati sjajno.

Naslonivši se na takvu površinu, remek-djela stvorit će određenu intrigu (a što je iza nje?), želja za boljim razmatranjem. Uvijek postoji mogućnost stvaranja vinjeta koje maksimiziraju prostor.

Ne zaboravite, umjetnost je više od predmeta obješenog na zid. Može se naći u svim detaljima namještaja koji odražavaju individualnost vlasnika stana!

Zanimljiv interijer: Jedinstvena magnetska tipografija-originalni koncept zidnog plakata iz Ina-Ina

Ocijenite članak
( Još nema ocjena )
Dodajte komentare

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: