Obojite zid pomoću matrice

Foto kolaž: šablonski uzorak u obliku bijelih oblaka na zidu u unutrašnjosti vrtića

Dječja spavaća soba

Mnogi posjetitelji resursa Muzej dizajna svjesni su snage matrice. Današnji članak govori o moći matrice. Ne želite pozadinu? Umjesto toga isprobajte zid matrice! Uvijek ga možete prefarbati ako odlučite da je vrijeme za to.

Da ne spominjem, šablone su često pristupačnije pozadine. Štoviše, kad prijateljima i obitelji kažete da ste sami nacrtali dizajn, budite sigurni da ćete dobiti puno komplimenata. Pogledajte primjere u nastavku.

Šablonski uzorak na zidu u elegantnom interijeru spavaće sobe

Odaberite pravi pečat

Zid šablona može potrajati dugo, pa odaberite uzorak koji ćete voljeti godinama koje dolaze

Šablonski uzorak na zidu u unutrašnjosti sobe

Zid u modernoj dnevnoj sobi

 Ova slika je previše moderna? Mnogo je modela koji odražavaju trendove koji su na vrhuncu popularnosti, kao i trendove koji su već izašli iz mode. Ali nije važno.. Ako vam se nešto sviđa, samo ga upotrijebite u svom. Glavna stvar je da ste pravi obožavatelj matrice!

Foto kolaž: šablonski geometrijski uzorci na zidu u unutrašnjosti sobe

Uzorci iz oceana

 Jeste li ljubitelj geometrijskih oblika? Ili ih privremeno volite dok su u trendu? Na primjer, šablone od prije mnogo godina sada su na vrhuncu popularnosti, možda ćete zauvijek voljeti ove dizajne, čak i ako neko vrijeme izađu iz mode.

Šablonski uzorak na zidu u unutrašnjosti spavaće sobe

Rešetka zaobljenih kvadrata od Ama Shop Ama

 Ljudi često biraju hirovite uzorke za kupaonicu ili praonicu kunalja. Ako ćete istaknuti zidove u prostoru, poput dnevne sobe, pobrinite se da možete živjeti s ovom matricom dulje vrijeme!

Šablonski uzorak na zidu u unutrašnjosti kupaonice

Zid u kupaonici

Različiti uzorci

Prilikom izrade uzorka zida s matricama, ponavljanje je ključno. Uz sigurno pričvršćivanje matrice na zid i uz pomoć valjka, postupak je mnogo brži nego što mislite

Foto kolaž: tehnika nanošenja šablonskog Uzorka na zid

Slikanje fiksiranjem šablona

 Mreža s uzorkom sada je dostupna u ogromnim veličinama, ali je jednostavna za upotrebu, prekrivajući zidove u potpunosti, izgleda, naravno, zastrašujuće, ali lako možete napraviti bešavni uzorak. Ljepljivi premaz s interneta osigurava precizan rad pri slikanju.

Pogledajte sličan dizajn: Šarene moderne uskrsne ideje za ukrašavanje svečane proslave

Šablonski uzorak na zidu u unutrašnjosti sobe

Bešavni zid od interneta

Stil nacionalnog uzorka Samarkanda je matrica koja se ponavlja iz Ace. Cijeli sastav savršen je primjer različitih dizajna šablona.

Jedna od glavnih prednosti šablona je sposobnost stvaranja prilagođenog dizajna (mnogo skuplje od tapeta). Plavo-bijeli zid ispod izgleda svježe i svijetlo.

Šablonski uzorak na zidu u unutrašnjosti sobe

Slika iz oceana

Geo-motivi su i dalje relevantni, samo pogledajte predložak za Internet (može se kupiti putem interneta).

Šablonski uzorak na zidu u unutrašnjosti sobe

Geometrijski uzorak

Ne zaboravimo na mogućnost domaćeg predloška. Razgovarat ćemo o matricama koje sami dizajnirate, a ne kupujete kao budući crtež. Ne biste se trebali oslanjati na šablone koje se prodaju u vašoj lokalnoj trgovini!

Na plavo-bijelom geometrijskom zidu, Aranica iz Aranica, crtež je dobiven samostalnim izrezivanjem predloška u stilu Art Deco.

Šablonski uzorak na zidu u unutrašnjosti kupaonice

Zid iz Interneta

Za još jedan inspirativni projekt iz Iphine, korištena je olovka za bojanje. I predložak, naravno! Blogerica Azipa napravila je matricu od kartona ocrtavajući geometrijski oblik, što je rezultiralo zaista modernim i nevjerojatnim zidom.

Šablonski uzorak na zidu u unutrašnjosti sobe

Crtež napravljen olovkom za bojanje

Ako vam se sviđaju zidovi u obliku uzorka, postoje i uzorci uzoraka za njih. Na primjer, zid s cvjetnim printom iz Interneta (prodaje se putem Interneta) opcija je samoljepljivog predloška. Prodaju se u listovima, a možete kupiti potreban broj listova za pokrivanje zida.

Šablonski uzorak na zidu u unutrašnjosti dnevne sobe

Cvjetni crtež

Zidno slikarstvo

Ako ste ljubitelj varijacija i hrabrih izjava, Onda su oslikani zidovi napravljeni samo za vas! Umjesto stvaranja uzorka koji je predvidljiv, pokušajte napraviti upečatljiv dizajn pomoću matrica. Geo-zid ispod, stvoren je pomoću mozaika za tapete s interneta, ali možete stvoriti ručno oslikanu verziju s domaćim trokutastim prazninama.

Foto kolaž: šablonski Geometrijski uzorak na zidu u unutrašnjosti vrtića

Svijetli geometrijski zid

Ovaj mjesečev zid s interneta bio bi sjajan za dijete, pametan je i moderan. A vi biste stvorili uzorak slova kako biste postigli efekt murala u dječjoj sobi?

Šablonski uzorak na žutoj pozadini zida u unutrašnjosti vrtića

Dječja spavaća soba

Geo-šablona ispod od IPO-a može se koristiti za izradu uzorka cijelog zida (kao što je prikazano dolje, lijevo), ali bolje je stvoriti geo-obrub za naglašavanje obojenog zida (dolje, desno).

Foto kolaž: šablonski Geometrijski uzorak na zidu u unutrašnjosti sobe

Rad Storenvy

Ovo je moderna spavaća soba iz Interneta& Anime ima svijetli ružičasti zid s muralom od maslačka. Nije jasno je li dizajn oslikan ili stvoren pomoću predloška, ali nadahnjuje stvaranje vlastitih velikih šablona kako bi se olakšao proces slikanja (ako se ručno slikanje čini previše kompliciranim). Pokušajte stvoriti cvijeće pomoću šablone, a zatim slobodno nacrtajte stabljike ako želite!

Šablonski uzorak bijelog cvijeća na grimiznoj pozadini zida u unutrašnjosti spavaće sobe

Suvremeni Cvjetni print

Dragi čitatelji, podijelite svoje dojam: bilo koji od današnjih zidova šablona zapeo je za oko?

Zanimljiv interijer: Zidna obloga od škriljevca

Ocijenite članak
( Još nema ocjena )
Dodajte komentare

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: