Obojite zidove svoje kuće: ploča za crtanje kredom izrazit će naše misli i osjećaje

Ploče za crtanje kredom u zidnim interijerima

Ploča za crtanje kredom isključivo je pripadnost školi, tako smo navikli razmišljati od djetinjstva. Ali vrijeme prolazi, interaktivne tehnologije koriste se u obrazovnim ustanovama, a kreda više nije potrebna. Prema nekim dekoraterima, mjesto starih studentskih naprava u okruženju pozitivno mislećih ljudi.

Bojanje zidova vašeg doma što može izazvati veliku želju za kreativnošću. Izgled kuće zbog ispravnog rasporeda ovog elementa mijenja se lako i brzo kada to želite. Razmotrite mogućnosti takvog originalnog dizajna u stanu.

Prvo što osoba koja uđe u bilo koji dom vidi je ugodan hodnik. Ako ovdje postavite posebnu površinu za umjetnost, na nju ćete htjeti staviti bilješke informativne prirode ili jednostavno prikazati namještaj, smiješne priče iz života.

Kredna ploča u dizajnu interijera

Škriljevac u hodniku

U dnevnoj sobi trebala bi zauzeti časno središnje mjesto. U hladnoj zimskoj večeri na njemu ćemo prikazati kamin s plamtećim trupcima. U toplom ljetnom danu prekrasna vanjska terasa sa stupovima.

Lijepo napisan buket cvijeća ili mačić dovest će vas do izvrsnog raspoloženja. Davno smo rekli nešto dobro svojim voljenima? Nekome je puno lakše tako "reći" .

Ploča od škriljevca na cijelom zidu

Ploča za crtanje kredom iznad ormarića

Za kuhinju je upotreba novog ukrasnog predmeta vrlo relevantna. Na njemu se nalazi jelovnik, tada će mjesto kuhanja izgledati kao restoran ili mali bar. Nemaju svi dnevnik, a na njemu jednostavno napišemo popis proizvoda koji su gotovi ili "ugodan apetit svima".

Pogledajte sličan dizajn: Elegantni kristalni lusteri u novom ruhu iz Aisinea uspoređujući ih s dijamantnom tijarom možda neće biti u korist potonjeg

Nalaze se na različitim mjestima, čak i iznad sudopera, a polica sa začinima pretvara se u sliku s elegantnim okvirom. Zanimljive skice čine prostor za blagovanje šarenijim, a lijepe riječi privlače pažnju svih koji dolaze.

Škriljevac u kuhinji

Police na pozadini škriljevca

Pregača u kuhinji od škriljevca

Izbornik dnevnog obroka na ploči od škriljevca

Ploča od škriljevca na šanku

Ploča od škriljevca na cijelom zidu

Moderni kućni ured s površinom za crtanje vrlo je prikladan za ozbiljne i ne baš napomene. Može se koristiti kao radno polje, umjesto papira.

Prikazivanje epskog platna učinit će dobro raspoloženje i dati snagu da se usredotočite. Prikladno je izraditi plan rada i zapisati ga kako ne biste propustili važne točke.

Škriljevac u radnoj sobi

Zid od crnog škriljevca u kućnom uredu

U prostranom vrtiću jednostavno je potrebno za razvoj genija. Mališani vole crtati, i to ne samo u albumima. Za sigurnost pozadine, ploča je izrađena od poda do stropa. Radost djece neće biti granica. Bojice su odabrane višebojne, ne zaboravite procijeniti djela male osobe i potaknuti ih.

Škriljevac u dječjoj sobi

Ploča s kredom u dječjoj spavaćoj sobi

Ako je površina smještena u unutrašnjosti moderne spavaće sobe, supružnici će uz njezinu pomoć često govoriti ljubazne i nježne riječi. Za potkrovlje se koristi kao jedan od stupova koji podupiru krov.

Prostor za stvaranje remek-djela je neograničen. Portreti, pejzaži, pjesme, smiješni crtani filmovi – sve što vlasnik sobe želi. Vrata ormara, lonci s cvijećem, čak i pločice u kupaonici postat će osnova za samoizražavanje. Koliko su takva originalna rješenja prikladna za vaš interijer-odlučite sami.

Škriljevac iznad kreveta

Crna škriljevca u spavaćoj sobi

Ploča s kredom u dnevnoj sobi

Škriljevac u unutrašnjosti kupaonice

Zanimljiv interijer: Odlučili smo zid učiniti žarišnim središtem interijera? Korisne preporuke za pravilno postavljanje naglaska

Ocijenite članak
( Još nema ocjena )
Dodajte komentare

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: