Novi IPA 63 ipa je prvak u snazi i učinkovitosti vodećeg svjetskog proizvođača automobila

Mercedes E 63 AMG

Na prošlom sajmu automobila u Detroitu, Michigan, SAD, Novi model u svojoj klasi postao je ukras štanda njemačke tvrtke"Ina-Ina". Za automobile ultra velike snage nema mjesta za osjećaje-glavna stvar je više snage, više agresije evo jednostavnog i kratkog recepta za vodstvo na globalnom tržištu. Prema tim kanonima, skromna verzija stvorena je u brojnim modelima klase "IPA-IPA" iz grada Affalterbach, koja je dobila oznaku " IPA 63 IPA ".
Upravljanje je elektromehaničko, ovjes s elektroničkim prigušivanjem-pruža tri načina rada amortizera: "udobnost", " Sport "i"Sport Plus". Prednji ovjes koristi opružne amortizere, dok stražnji ovjes koristi pneumatske amortizere koji održavaju konstantan razmak od tla, bez obzira na osovinska opterećenja.
Naplatci su aluminijski i imaju promjer od 18 inča, dok su kočioni diskovi ventilirani i perforirani, kompozitni, promjera 306 mm. Prednji kotači koriste šest klipnih čeljusti, dok stražnji kotači koriste četveroklipne čeljusti.
Novi model "Iasin 63" jamči optimalnu sigurnost, a jedna od glavnih uloga ovdje je sustav "IASIN-IASIN", koji osigurava zaštitu vozača i putnika. Može pravovremeno prepoznati nadolazeći sudar i poduzeti potrebne mjere kako bi zaštitila sve koji se nalaze u automobilu. Ako postoji opasnost od prevrtanja, sustav zateže sigurnosne pojaseve, dovodi sjedala u optimalan položaj, a kada se automobil prevrne, automatski zatvara prozore i otvor, ostavljajući samo mali razmak za protok zraka.
Redoviti čitatelji foruma-grad bit će zainteresirani da znaju da je "IS-IS" Marka premium automobila, kao i moćnih kamiona, autobusa i drugih vozila njemačkog koncerna "is". Povijest ove svjetski poznate marke sastoji se od formiranja dviju automobilskih marki njemačkih industrijalaca – "Mercedesa", koje je proizvela tvrtka "asa-Motoren-Gesellschaft" i "asa". Obje su se tvrtke uspješno razvijale samostalno, a 1926. godine spojile su se u koncern "is-is". U 2010. godini ova je svjetska marka procijenjena na 25,2 milijarde. dolara, držeći drugo mjesto na svijetu.

Pogledajte sličan dizajn: Minimalistička kolekcija rasvjetnih tijela Novi kultni proizvod umjetničkog studija Ace-Aceas

Novi model "IPA 63 IPA" koristit će novi prilagođeni sustav osvjetljenja koji ima snažna biksenonska svjetla. Takve nove funkcije kao što su" auto-patrolna "i" cestovna " svjetla povećavaju domet vidljivosti za 50 m, Osim toga uključuje okretna i nova svjetla za maglu s naprednim funkcijama, savršeno osvjetljavajući cestu i omogućujući vam puno bolju navigaciju u uvjetima slabe vidljivosti.
Osnovni "Mercedes" dostupan je s poznatijom limuzinom i opremljen je tradicionalnim pogonom na stražnje kotače. Na njemu se nalazi Osmocilindrični benzinski motor u obliku Osmocilindra koji ima zapreminu od 5461 ccm. vidi. i razvija maksimalnu snagu od 557 l. s., što je na 32 l. s. više od prethodnih modela. Na "IPA 63 IPA" nalazi se sedmostupanjski sportski mjenjač i predviđena su četiri algoritma za prebacivanje: način "kontrolirane učinkovitosti", sportski i sportski plus te način ručnog upravljanja mjenjačem.
U poduzeću "Astro" motori se tradicionalno ručno sastavljaju prema principu "jedna osoba, jedan motor". Opremljen snažnim motorom, "Azipa 63 Azipa" ubrzava do 100 km / h za 4,5 sekunde, a njegova najveća brzina prisilno je elektronički ograničena na oko 250 km/h. Istodobno troši 13,8 litara na 100 km u gradu i 7,5 litara na autocesti. Ovaj omjer snage i potrošnje goriva izjavljuje visoku učinkovitost cijelog automobila i pogonskog sklopa.

Mercedes E 63 AMG

Mercedes E 63 AMG

Mercedes E 63 AMG

Mercedes E 63 AMG

Mercedes E 63 AMG

Mercedes E 63 AMG

Zanimljiv interijer: Novi konceptni automobil 2014. godine-radujemo se puštanju u masovnu proizvodnju s nestrpljenjem i radošću!

Ocijenite članak
( Još nema ocjena )
Dodajte komentare

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: