Karizmatični IPA-Elegantna novost među IPA svjetiljkama tvrtke IPA

LED-svjetiljke B Bubble

Pozdravljam vas i želim svim posjetiteljima

Nova tehnologija, koja se naziva Iasipi, omogućuje osvjetljenje pomoću napona od 24V. To omogućuje rad opreme mnogo više od 50 tisuća sati u aktivnom načinu rada.

Paralelna veza pojednostavljuje shemu ožičenja za spajanje lustera. Ako je žarulja izgorjela u jednoj od nijansi, krug se ne otvara kada jedna svjetiljka ne uspije. Svi ostali uređaji i uređaji, uključujući rasvjetu, i dalje rade. Niski napon čini krug sigurnim čak i ako je izolacijski sloj slomljen.

Pogledajte sličan dizajn: S ljubavlju ukrašeno božićno drvce ljepote zadivit će maštu vaših najmilijih i gostiju

A uvođenje uređaja na internetu omogućuje vam zamjenu izgorjelih žarulja bez isključivanja sustava. LED izvor se ne zagrijava poput volframovih svjetiljki, pa je izgaranje od dugotrajnog opterećenja isključeno.

Crna iPhone-svjetiljka za iPhone

Da bi dodatno pojednostavio shemu povezivanja, Iasin ima sustav mekog pokretanja, čija svojstva bipolarnosti jamče rad svih svjetiljki čak i u slučaju promjene polova.

Prednosti osvjetljenja s iPhone svjetiljkama u odnosu na široko rasprostranjenu vrstu energetski učinkovitih svjetiljki nisu samo u njihovoj sigurnosti. Kada se odlažu, uopće ne emitiraju štetne tvari, što je ekološki prihvatljiv proizvod.

Zanimljiv interijer: Elegantna nova kolekcija privjesaka za svjetiljke Ainai Art Studio Ainai je vjeran sebi

Ocijenite članak
( Još nema ocjena )
Dodajte komentare

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: