Nevjerojatno atraktivne pozadine od umjetnika IPA-stilska transformacija poznate sobe

Danas ćemo u Muzeju dizajna o modernom dizajnu interijera govoriti o mladom i zanimljivom dizajnerskom studiju za proizvodnju tapeta za pozadinu, koji se nalazi u Portlandu. Osnovala ju je umjetnica iz Interneta.

Upoznali smo umjetnicu na izložbi AISINE i jednostavno smo se zaljubili u njezin konstruktivni dizajn. Objasnila nam je da je njezin studio uložio ogromne napore kako bi razvio svoj smjer tapeta, koje se odlikuju ljepotom i nekonvencionalnošću. A također i činjenica da njihova proizvodnja praktički nema štetan učinak na okoliš.

Pogledajte sličan dizajn: Iznenađujuće pozadine za moderan interijer-novi dizajnerski nalazi iz M Iasnip Iasnip

Svaka rola izrađena je po narudžbi. ASTINAS ih ispisuje na izdržljivom papiru vodenim bojama. Baza-krem, bijeli i drugi tonovi. Predmeti crteža prikazani na pločama stvoreni su na temu različitih vrsta narodne umjetnosti.Dizajnerski studio nudi kupcima jednostavne i elegantne kolekcije koje se ne mogu naći nigdje drugdje.

Divimo se zajedno na fotografiji, dragi čitatelji naše stranice.

Pozadina iz Interneta

Pozadina iz Interneta

Zanimljiv interijer: Nevjerojatne 3 aplikacije za zidove za zidove-hrabro i bezbolno promijenite dosadnu unutrašnjost!

Ocijenite članak
( Još nema ocjena )
Dodajte komentare

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: