Nevjerojatne ideje za dizajn na internetu-Kockanje s modularnim zidnim policama i ormarima

Izvorni dizajn zidnih polica

Ako ste srušili noge kako biste u trgovinama među ponuđenim setovima pronašli ono što vam odgovara, ali niste mogli ništa pokupiti, obratite pažnju na ponudu tvrtke .

Ona se ne bavi samo izradom namještaja, već predlaže da se to radi u suradnji s potencijalnim kupcem. Uz to, kako bi kupcima olakšala život, okrenula se pomoći internetske tehnologije. Kako i po kojim se principima odvija rad, naučit ćete iz ovog malog pregleda.

Dragi posjetitelji stranice muzeja dizajna, a vi biste željeli stvoriti vlastite pouzdane ormare-zidove i police, potpuno različite, od najjednostavnijih do ekstravagantnih? A što ako vam kažemo da se to može učiniti za samo 5 minuta bez stručne pomoći? Zvuči nevjerojatno, zar ne?

Međutim, pogledajte stilska, svestrana i funkcionalna rješenja koja nude oceani. Učinak se postiže inovativnom kombinacijom zatvorenih i otvorenih modula, što rezultira izvanrednom kućom. A poduzeće IASIN nudi da svijet namještaja zauzme olujom, stvarajući komplete prema skicama kupaca.

Modularne police u boji cjelokupnog dizajna interijera

Možete sudjelovati u procesu kao u uzbudljivoj igri Tetris jednostavnim preklapanjem detalja budućeg interijera onako kako smatrate prikladnim. Mogućnosti su beskrajne, a sve ideje koje potrošači žele bit će implementirane i isporučene na njegov prag u roku od 10 dana.

IASINI je za svoje kupce stvorio Mrežni konfigurator koji uvelike olakšava kreativni proces. Zahvaljujući takvoj podršci bit će moguće brzo dobiti, na primjer, modularni stalak koji jasno zadovoljava sve potrebe stanovanja.

Pogledajte sličan dizajn: Moderni i nevjerojatni trendovi u svijetu dizajna u 2013. godini poznati dizajneri preporučuju

Ova je ponuda izvrstan način da izbjegnete otpad i uštedite vrijeme. Sada neće biti potrebno uzimati ono što vam ne odgovara, samo zato što na tržištu nema drugih ponuda.

Modularna polica od poda do stropa

Stalak u stilu igre Tetris

Otvoreni regalni modul na zatvorenom svijetlom modulu

Višebojni blokovi zidnih modula

Jednobojni moduli različitih oblika

Otvoreni i zatvoreni blokovi s fasadama različitih tekstura

Uz to, postojala je izvrsna prilika za privlačenje vlasnika kuća koji su pametni u pitanjima stila i oblika i žele razviti taj potencijal u dizajn namještaja.

Tvrtka obećava da će započeti sa zidnim policama i ormarićima i vrlo brzo prijeći na modularne stolove za kavu i blagovanje.

U cijelom stanu, od kuhinje do spavaće sobe, možete koristiti mnoge inovativne oblike i stvoriti zanimljive stvari za interijer, ne ograničavajući se na predstavljene mogućnosti. Vrijeme je da otkrijete vlastitu kreativnost!

Svijetle zidne police za kupaonicu

Bijeli viseći ormarići za blagovaonicu

Sivi moduli na svijetlim zidovima

Otvorena polica u kombinaciji s ormarićima

Neobični moduli ormara za radnu sobu

Zidne police u obliku blokova igre Tetris

Zanimljiv interijer: Prilagođeno nomadskom načinu života: viseće police za karizmatični interijer

Ocijenite članak
( Još nema ocjena )
Dodajte komentare

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: