Prilagođeno nomadskom načinu života: viseće police za karizmatični interijer

Kreativne zidne police od interneta do Interneta

Američki Studio Amapha, u suradnji s Amapha, razvio je plutajuće police Amapha u nastojanju da preispita kakve bi moderne Police trebale biti.

U svijetu u kojem pohranjujemo svoje male stvari, knjige i časopise koji su sada digitalno dostupni, stvarno trebamo police za knjige i velike police?

Mnogi imaju zbirke najcjenjenijih predmeta. Možda je to mali automobil s igračkama iz našeg djetinjstva ili knjiga o putovanjima koja nas podsjeća na daleka lutanja. Uz pomoć ove kolekcije možete napraviti zidni dekor vlastitim rukama i ponosno pokazati sve te predmete kako bi mogli reći malo više o nama.

Moderne zidne police od Acepa do Acepa

Pogledajte sličan dizajn: Trenutni trendovi u arhitekturi kuća u 2013. godini kratki pregled specijaliziranih studija

Dizajnirani su tako da prostoru daju više stila i jedinstvenosti nego što to mogu učiniti drugi slični predmeti. Pomni pogled na" trup", čestice tvrdog drveta, njihova cijela konstrukcija pruža metaforičku paralelu. Trenutno su dostupni javor i orah, a različite veličine polica mogu se miješati na jednom zidu.

Prekrasne zidne police asa od asa

Izvorni zidni stalak za zid od interneta

Čudesni zidni Stalci od interneta

Kreativni zidni stalak od interneta od interneta

Divan zidni stalak od Acepa od Acepa

Živopisni Zidni nosači od Astro

Zanimljiv interijer: Jednostavna montaža: modularna polica za medije Floriana Grossa za tvrtku za tehnologiju

Ocijenite članak
( Još nema ocjena )
Dodajte komentare

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: