Nevjerojatne ideje za A ina iz A ina + a Ina-velika senzacija izložbe “tjedan dizajna”, Milano, Italija

Čudesna izložba Interneta u Italiji

Tvrtka "Azipa" smatra se vodećom u Italiji u proizvodnji različitog namještaja u smislu tehnologije i dizajna, samouvjereno ulazi u 2013. godinu u kojoj navršava pola stoljeća od svog osnutka, a 25. put sudjelovat će u Međunarodnom salonu namještaja.

Nakon uspjeha projekta pod nazivom "Wheels For Pedrali" na prošlogodišnjim izložbi "Salone del Mobile 2012", tvrtka je nastavila svoju suradnju s tvrtkom "Migliore + Servetto Arhitekti" i "Salone Internazionale del Mobile 2013" postavio svoj originalni štand – "Pedrali Mirror project" ("Pedrali Ogledalo projekta").

Prekrasna izložba u Italiji

Nevjerojatna izložba u Italiji

Na stranama vidikovca, gdje posjetitelji polako šetaju, pojavili su se kao japanski papir "origami", stalci s raznim namještajem, sklopivi u prilično neobičnim kutovima, dok se u ogledalima smještenim pod kutom kompozicija odražava u drugoj dimenziji.

Arhitektonsku tvrtku "IPA + IPA" osnovali su partneri i IPA i IPA 1997. godine u gradu Milanu u Italiji. Partneri asa i asa surađivali su s međunarodnim timom arhitekata i dizajnera koji rade u njihovom studiju kako bi osmislili i realizirali različite projekte za gradove, Institute i poznate muzeje. Tvrtka posluje ne samo u cijeloj Italiji, već i u mnogim zemljama svijeta.

Pogledajte sličan dizajn: William Morris. Vilijam Morris. Pjesnik, umjetnik, Izdavač, dizajner Tekstila. San o jednakosti

Jedinstvena izložba u Italiji

Neobična izložba u Italiji

Projekti koje su razvili stručnjaci studija "Inaz + Inaz" nagrađeni su mnogim prestižnim međunarodnim nagradama.

Prekrasna izložba u Italiji

Izvorna izložba u Italiji

Novi projekt studija pod nazivom "Azipa Mirror Project" originalna platforma na brdu, gdje se nalaze raznobojni noviteti namještaja tvrtke "azipa", a šetajući posjetitelji mogu ih pregledati iz vrlo originalnih kutova.

Izvrsna izložba u Italiji

Živopisna izložba u Italiji

Odraz u zrcalima smještenim pod različitim kutovima stvara iluziju višestrukosti i volumena, što povoljno naglašava sve nijanse predstavljenih novih proizvoda.

Prekrasna izložba u Italiji

Neusporediva izložba u Italiji

"Naš neobičan štand je kao mjesto susreta i, s tim, izložbeni ansambl u skladu s neočekivanim perspektivama", priznaje Aisine predstavnicima medija.

Kreativna izložba u Italiji

Prekrasna izložba u Italiji

Prekrasna izložba u Italiji

Zanimljiv interijer: Zadivljujući zračni pogled na Ama od etabliranog majstora Ama, ama, Italija

Ocijenite članak
( Još nema ocjena )
Dodajte komentare

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: