Moj ormarić je moj prijatelj! Čarobni namještaj-graditelj iz interneta ‒ Novi trendovi sezone

Namještaj - graditelj iz Interneta

Danas će posjetitelji muzeja dizajna naučiti o neobičnim ormarićima za dječju sobu koji će se svidjeti i vašem djetetu i vama. Za djecu, dizajneri i proizvođači interijera svaki dan dolaze s novim i novim modelima.

Njihove težnje usmjerene su na to da namještaj zauzima što manje prostora, a istovremeno je lijep, zanimljiv i funkcionalan.

Pogledajte sličan dizajn: Juha od rajčice: ukusna večera ili simbol pop arta

Dakle, tvrtka Ipasinia ponudila je mladim dizajnerima ormare koji po izgledu podsjećaju na patku na kotačima. Istodobno, nos i rep su mu spojnice s drugim predmetima iz ove serije.

S takvim namještajem djecu će biti prilično lako naviknuti na red. Uostalom, stavljanje stvari u ormar za dizajn nije samo jednostavno, već i zabavno.

Roditeljima će se bez sumnje svidjeti činjenica da se prilično brzo rastavljaju na pojedine elemente i preuređuju u bilo koji kut sobe. To je prikladno za popravak i čišćenje u vrtiću. Ostavite komentare ako vam se svidjela ova odluka o dizajnu.

Zanimljiv interijer: Moja beba je crvena djevojka slatka mlada dama: dječji krevetići-Transformatori iz Interneta

Ocijenite članak
( Još nema ocjena )
Dodajte komentare

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: