Moja beba je crvena djevojka slatka mlada dama: dječji krevetići-Transformatori iz Interneta

Dječji krevetići za transformatore iz NASA-e

Ako vi, dragi čitatelji muzeja dizajna, imate želju dodati svijetle boje u unutrašnjost dječje sobe, kupite originalni transformatorski krevet iz Interneta.

Vesela svijetlo žuta s preslatkim robotom i crvena sa slatkom lutkom za gniježđenje-ovi kreveti u retro stilu izgledaju nevjerojatno na neutralnoj pozadini.

Multifunkcionalnost je njihova neosporna prednost. Lako se mogu pretvoriti iz uspavanke u dječji krevet, a potom u udobnu sofu za bebu.

Dječji krevetić-transformator iz NASA-e

Pogledajte sličan dizajn: Nevjerojatne geosfere od recikliranih materijala Nicka Seiersa ? umjetnikova kreativna mašta više je nego impresivna

Dječji krevetić-transformator iz NASA-e

Kao mjesto za spavanje mogu trajati od rođenja djeteta do 5 godina. Dodajte dodatne mogućnosti u obliku komode na kotačima, madraca s tri razine i sigurnosnih plastičnih rešetki za sigurnost.

Dječji krevetić-transformator iz NASA-e

Za proizvodnju ovih prekrasnih komada dječjeg namještaja korišteno je drvo novozelandskog bora-ekološki prihvatljiv materijal.

Bez sumnje, ovaj komad namještaja pretvorit će bilo koju mogućnost dizajna dječje sobe u ugodan kutak za vaše dijete.

Dječji krevetići za transformatore iz NASA-e

Zanimljiv interijer: Tamara i ja hodamo kao par! Jedinstveni stol s visećom stolicom za najmlađe

Ocijenite članak
( Još nema ocjena )
Dodajte komentare

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: