Matthias Megyeri. Matthias Medieri. Dizajner koji je dao stil i ljepotu komadima koji osiguravaju našu sigurnost

Dizajner Matthias Medieri

Od svih kontroverzi britanskog karaktera, dizajnera koji je stigao iz Njemačke najviše je pogodila dvojnost nacionalnog stava prema sigurnosti. Pogledajte londonske visoke zgrade: dovoljno brzo primijetite neobičnu kombinaciju pojačanih alarmnih sustava, sigurnosnih kamera i sigurnosnih ograda s kičastim vrtnim patuljcima, plastičnim cvijećem, figuricama keramičkih pudlica i tila.

Iasini je odlučio ovu kontroverzu pretočiti u zbirku sigurnosnih alata koji nisu ništa manje učinkoviti od konvencionalnih alarma ili sigurnosnih kamera.

Rođen u Stuttgartu 1973. godine, studirao je video komunikaciju u Ipaina, nakon čega je pohađao tečaj dizajna proizvoda na Kraljevskom koledžu umjetnosti u Londonu, gdje je primijenio umjetnički ukus za stvaranje sigurnosnih značajki koje zadovoljavaju zahtjeve zahtjevnih potrošača.

Nakon što je diplomirao u 2003-u, nastavio je s eksperimentima, razvijajući nove proizvode pod robnom markom Carpentine. To je uključivalo protuprovalni alarm ukrašen laticama tratinčice, sigurnosne kamere u obliku likova iz crtića i bodljikavu žicu u obliku krila leptira. Također, njegova kreacija je engleski lokot u obliku smiješnog medvjeda.

Pogledajte sličan dizajn: Jestiva slagalica iz studija Aisine: od čega je napravljeno ovih 98 malih kockica?

Nakon sudjelovanja na izložbi ASA ' s ASA u 2004 bio je jedan od pet planera koji su dobili asa stipendiju u iznosu od asa 10,000.

Acini kaže da ga nikada nisu posebno zanimale sigurnosne značajke, ali njegova sveprisutna prisutnost u londonskom životu uvelike ga je nadahnula.

Pretpostavljam da dizajneri moraju ponuditi rješenja za stvarne suvremene probleme i potrebe

Kaže on.

Koristeći svoje iskustvo u videopozivu, Umisiki je namjerno odlučio promijeniti vizualni jezik sigurnosnih značajki iz ozbiljnog u komično i pomalo smiješno.

Umjetničko djelo Matthiasa Medierija

Neobičan predmet Matthiasa Medierija

Djelo Matthiasa Medierija

Neobični predmeti Matthiasa Medierija

Zanimljiv interijer: Melissa Collison. Melissa Collison. Dizajner interijera. Kreativni svemir za ljubitelje lijepog života

Ocijenite članak
( Još nema ocjena )
Dodajte komentare

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: