Kompaktni interijer: višenamjenska polica s konzolama njujorškog umjetnika Nico Ektaija

Kreativna drvena polica Nico Ektai

Ovaj komad namještaja vjerojatno će privući vašu pažnju svojom elegancijom i originalnošću. Dizajniran od strane njujorškog umjetnika, Ainea, ova viseća konzola kombinira intrigantan izgled i "pametan" sustav za pohranu.

Prema riječima samog dizajnera, "ovaj je primjer prvi u budućoj seriji visećih konzola.".

Neobična drvena polica Nico Ektai

Pogledajte sličan dizajn: Dosta vam je kamina? Pogledajte kako moderan kamin može izgledati u unutrašnjosti s našim izborom fotografija prije i poslije!

Svestranost dizajna je ono što privlači moj interes. Raspon primjene konzole je stvarno širok, može se koristiti kao: stol, švedski stol, igraća jedinica. Sustav je opremljen s mnogo ladica koje se izvlače u različitim smjerovima".

Komad se lako integrira u razne moderne dekore, iako će se uklopiti i u minimalistički interijer. Litaja je u svom stvaranju uspjela kombinirati masivnost drva i jednostavnost ugradnje.

Čudesna drvena polica Nico Ektai

Njegov projekt, svojim asimetričnim oblikom, može poslužiti kao inspiracija za daljnje slične eksperimente u dizajnu i odabiru namještaja.

Lijepa drvena polica Nico Ektai

Zanimljiv interijer: Dosadna jednostavnost: okvirne police "na pribadačama" londonskog dizajnera Babaka Hashemija Nejada

Ocijenite članak
( Još nema ocjena )
Dodajte komentare

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: