Kako stvoriti minimalistički interijer u kupaonici – nekoliko korisnih savjeta za ukrašavanje

Interijer kupaonice u stilu minimalizma

Moram priznati, dragi čitatelji muzeja dizajna, da dizajn interijera kupaonice uopće nije tako jednostavan zadatak kao što se može činiti na prvi pogled.

Njegovo rješenje izravno ovisi o funkcionalnosti ove sobe. To nije samo mjesto za tuširanje i kupanje, već i privatni prostor za osobno opuštanje.

Mnogi ovdje provode veliku količinu vremena, pa treba obratiti dužnu pažnju na njegovu završnu obradu.

Za uređenje kupaonice ne po toje čvrsta pravila – ve ovii o značajkama PRO tora, boji, veličini, proračunu itd.d.

Ali ipak, postoji nekoliko savjeta i trikova koji mogu nadahnuti one od vas koji će ovaj prostor dovesti u čist i svjež izgled.

Ovdje smo zaokružili najljepše moderne interijere koje smo mogli pronaći i spremni smo s vama podijeliti svoje rezultate istraživanja dizajna!

Savjet 1: Elegantni minimalizam dobro funkcionira u prostorima s izvanrednim značajkama.

Prva uobičajena pogreška.

Kupaonice mnogih stanova i kuća imaju bež pločice, ormariće krem boje i bijeli vodovod. Sve je potpuno bezopasno. Ali ne razlikuje se od ostalih.

Možda takve sobe nisu najbolja mjesta za utjelovljenje modernog minimalizma u njima?

Kako se ispostavilo, ne škodi malo uljepšati neke od tih prostora. S druge strane, pojedinci su toliko puni zanimljivih arhitektonskih značajki da odvlače pažnju od elegantnih dodataka i pribora. Na primjer, pogledajte prekrasnu kupaonicu u nastavku, izvedenu u neutralnim bojama:

Interijer kupaonice u stilu minimalizma

Upečatljivi detalji u neutralnoj kupaonici

Nasuprot sudoperu, niz vodoravnih dasaka na zidu neki su od brojnih zanimljivih detalja koji ukrašavaju unutrašnjost naše sljedeće šarmantne kupaonice.

Nekoliko apotekarskih staklenih posuda ovdje je ispunjeno osnovnim potrepštinama, poput pamučnih štapića i svega što je potrebno u ovom elegantnom prostoru.

Interijer kupaonice u stilu minimalizma

Elegantan moderan dizajn kupaonice

Ako je vaš prostor završen u neutralnim bojama i ne planirate dodavati svijetle boje ili privlačne ukrasne elemente, tada možda upotreba neobičnih uređaja i detalja može učiniti da prostor izgleda stvarno originalno.

Na primjer, okrugli stakleni sudoper i zanimljiva ovalna kada u središtu su pozornosti sobe u nastavku.

Interijer kupaonice u stilu minimalizma

Ovalna kada i stakleni sudoper dodaju interes prostoru

Ne podcjenjujte snagu pravilnog postavljanja živih biljaka u kupaonicu s minimalističkim stilom. Zašto? Jer dodaje trendi blistave zelene boje, kao i nagovještaj otvorenog prostora.

I ništa ne može biti ljepše od naglašavanja svijetlih točaka u originalnom dizajnu interijera s neutralnim tonovima.

Interijer kupaonice u stilu minimalizma

Modne zelene boje u sivoj kupaonici

Ako je vaš minimalistički prostor u bež i krem tonovima, onda mu nikad ne škodi dodati malo boje.

U unutrašnjosti kupaonice koju vidite dolje, neutralni tonovi razrijeđeni su živopisnim plavim naglascima predstavljenim u predmetima poput posude sa sapunom i lonca sa zelenom biljkom.

Interijer kupaonice u stilu minimalizma

Dio plave boje u bež kupaonici

Savjet 2: boja može biti dobro rješenje!

Govoreći o boji, naš sljedeći savjet podsjetit će vas da podebljane nijanse mogu biti rješenje u uređenju minimalističkog prostora.

Pogledajte sličan dizajn: Originalna instalacija sastavljena od boca Ace-Ace u Ace, Ace, živopisan dizajn koji su razvili stručnjaci za Ace

Stoga, samo u takvim kupaonicama, izrađenim u neutralnim bojama, možda će biti potreban dio boje u jednom ili drugom obliku. Na primjer, možete postaviti šarene pločice, kao u ovoj sobi…

Interijer kupaonice u stilu minimalizma

Svijetle crvene zidove u modernoj kupaonici

Primijetite kako dizajn rasvjete u unutrašnjosti s udubljenim policama u niši stvara zlatni sjaj u ovoj čokoladno smeđoj kupaonici s pločicama. Također je nevjerojatno zanimljivo vidjeti prskanje plave boje u unutrašnjosti u obliku posude s tekućim sapunom!

Interijer kupaonice u stilu minimalizma

Smeđa kupaonica s plavim i zlatnim detaljima

Tko ne voli svijetlu boju egzotičnih biljaka? Zato predstavljamo vaze s buketom vatreno crvenog cvijeća u sljedećem primjeru dizajna interijera kupaonice u minimalističkom stilu. Sada ostaje samo pronaći umjetnička djela za ukrašavanje zidova kako bi ponovili ovu nijansu…

Interijer kupaonice u stilu minimalizma

Svijetle narančaste boje u minimalističkoj kupaonici

Savjet za internet 3: Ne zaboravite se zabaviti!

Uobičajena je zabluda da je minimalistički interijer = ozbiljan. No, ipak, dobar lakonski dizajn može zahtijevati talentirano odabrane hirovite elemente dekora u unutrašnjosti.

Prugasti ručnici, zanimljivo cvijeće, kadica s ivicama s ivicama stvaraju upečatljiv zamah u ovom prostoru jednog od stanova u azipa…

Interijer kupaonice u stilu minimalizma

Zanimljivo okruženje u minimalističkoj kupaonici stana

Pružamo vam priliku da istražite smjer u unutrašnjosti uz dodatak nekoliko originalnih ukrasnih dodira. Tapecirana prošivena klupa evocira osjećaj luksuza, a luster dodaje glamur, kao što je prikazano u unutrašnjosti praškaste sobe dolje iz studija AZIPA:

Interijer kupaonice u stilu minimalizma

Luster u modernoj kupaonici

Osim toga, unutrašnjost će uvijek izgledati bogatije ako sobu ukrasite ogledalima … u sljedećem prostoru iz interneta ne postoji samo zanimljivo ogledalo. Ovdje je prikazano kako cijeli zid može biti ukrašen ukrašenim uzorkom pločica!

Interijer kupaonice u stilu minimalizma

Dekoracije pločica u modernoj kupaonici

Ne zaboravite da možete improvizirati rasvjetom u uređenju prostora. Niz modernih crnih privjesnih svjetiljki dodaje razigrani stil kupaonici u nastavku.

Interijer kupaonice u stilu minimalizma

Klupe i zanimljiva rasvjeta u modernoj kupaonici

Savjet 4: idite na neočekivano …

Naš posljednji savjet: slobodno završite svoj prostor nečim posebnim, a ne svakodnevnim. Ne, ne govorimo o nečemu, čudnom ili ružnom!

Ali što se tiče slike koja kombinira apstraktnost i prirodnost, kao što je prikazano u modnom interijeru kupaonice u nastavku od Iphine – to je savršeno prihvatljivo rješenje.

Interijer kupaonice u stilu minimalizma

Atraktivna slika u modernoj kupaonici

Vaš prostor može biti čak i jednostavan poput ove kolekcije cvijeća umotane u neobičnu cilindričnu staklenu vazu …

Interijer kupaonice u stilu minimalizma

Moderna kupaonica suite sa šarenim detaljima …

Ova mala vaza s neobičnim zelenilom i cvijećem dočarava osjećaj nečeg drugog svijeta, dajući egzotičan dodir tropskom dizajnu interijera.

Jeftin, ali intrigantan! Osim toga, dodavanje trendovskih živih biljaka jednostavan je način da transformirate svoj minimalistički prostor.

Interijer kupaonice u stilu minimalizma

Zanimljivo zelenilo u modernoj kupaonici

Bez sumnje, pogled na padajuću vodu i ljiljane u pozadini, prikazan na donjoj fotografiji, privlači pažnju. Oni dodaju dinamiku i oživljavaju ovaj rijetki, sofisticirani interijer, a istovremeno djeluju kao savršen naglasak na bijelom zidu.

Interijer kupaonice u stilu minimalizma

Simpatija ljiljana

Ne volite životinjske glave? I mi smo. Ali što je s jednim metalom? Nesumnjivo zaslužuje pažnju zbog svoje glatkoće i sjaja.

Ponekad metalni elementi dodaju veliki zamah minimalističkoj kupaonici! To je cijela nova dimenzija u vašem životu, a imati je prekrasno.

Interijer kupaonice u stilu minimalizma

Srebrni metalni detalji u tamno sivoj kupaonici

Naš pregled završavamo interijerom prostora s prekrasnim mramornim zidovima, zajedno s prekrasnim drvenim oblogama, luksuznom ovalnom kadom i modernom rasvjetom.

Teško je skinuti pogled s neobičnih grana koje ukrašavaju površinu drvene stolice.

Možda su prekriveni mahovinom? Jesu li stvarni? To je vrsta intrige, a to je u kojoj je mjeri dobro osmišljen prostor lako stvoriti!

Interijer kupaonice u stilu minimalizma

Zapanjujuća mramorna kupaonica

Jesu li vas primjeri vrhunskih kupaonica, predstavljeni u današnjem pregledu, inspirirali da dodate neka zanimljiva umjetnička djela, egzotične biljke ili promijenite boju zidova?

Koje su vaše ideje za ukrašavanje minimalističkog dizajna? Podijelite svoje misli ostavljajući komentar ispod …

Zanimljiv interijer: Minimalizam u suvremenoj arhitekturi-zadivljujuća rezidencija

Ocijenite članak
( Još nema ocjena )
Dodajte komentare

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: