Jedinstvene ideje za ukrašavanje zidova za stvaranje trajnog dojma-Kasica prasica korisnih savjeta

Drveni zid u dnevnoj sobi

Kreativna ideja za izradu drvenog zida (iz Aisinija)

U uređenju prostora postoji nekoliko jednostavnih aspekata koje treba uzeti u obzir. Naravno, osobne preferencije uvijek su najvažnije, ali postoji i niz pravila kojih se treba pridržavati.

Na primjer, pokušajte ne pretjerivati, izbjegavajte miješanje mnogih stilova, pravilno odaberite odgovarajuće nijanse boja i, što je najvažnije, budite kreativna osoba.

Ako želite pokazati sofisticirani dizajn koji zadivljuje maštu bez previše napora, moguće je raditi s različitim teksturama.

Postoji prilično širok raspon dostupnih materijala za utjelovljenje njihovih ideja u interijeru. Odaberite zidnu dekoraciju koja vas zanima, primjenjujući svu svoju maštu i pogledajmo što se od toga može dogoditi…

Teksturirane zidne ploče

Cedar mozaik u dnevnoj sobi

Mozaik za zid izrađen je od zapadnog crvenog cedra (od IPO)

Među favoritima mnogih dizajnera, rezbarena ploča djeluje kao zidni ukras. Mnogi proizvođači izrađuju ove ploče od drvenog materijala, s rezbarenim motivima u suptilnom reljefu.

Često je njihova prirodna boja ostavljena ili obojana i lakirana kako bi se dobila glatka sjajna površina.

Ako želite napraviti zidni ukras na ekonomičan način, a pritom se ponosite svojim umjetničkim djelom, odaberite veliku ploču izrađenu od drveta Vašeg omiljenog drveta.

Pogledajte zanimljiv crtež na Internetu — na primjer, ženski motiv vinove loze ili čak geometrijski ukras ili možda sliku amuleta plemena Maja-i prenesite ga laserom na drvo.

Vaši će gosti nesumnjivo cijeniti takvo umjetničko remek-djelo, obješeno iznad udobne tapecirane sofe u dnevnoj sobi ili prikazano pod raskošnom rasvjetom u vašoj elegantnoj blagovaonici.

Žbuka s uzorkom

Volumetrijske zidne ploče u dnevnoj sobi

3 zidne ploče za vaš dom (od Ainsa8 Ainsa)

Volumetrijske zidne ploče u dnevnoj sobi

3 zidne obloge u obliku cvijeća u obliku cvijeća (od interneta)

Još jedna ideja za ukrašavanje zidova i stvaranje uzorka s malim naporom je modeliranje žbuke, gdje tekstura govori sama za sebe.

Da biste to učinili, nanosi se deblji sloj i odabire se odgovarajuća nijansa boje koja se nanosi s određenim uzorkom valjkom ili pomoću šablona.

Učinak može varirati od vintage i složenih motiva, do modernih i geometrijskih, ovisno o uzorcima koje želite koristiti.

Na primjer, takvi mekani teksturirani valovi prenose opuštajuću atmosferu u prostoru moderne blagovaonice, predstavljene kao primjer zapanjujućeg dizajna interijera.

Spektakularni crteži na zidovima

Unutarnja naljepnica u obliku stabla u spavaćoj sobi

Veliki plakati s drvetom

Bijela unutarnja naljepnica na crnom zidu u dnevnoj sobi

Bijeli bicikl-korištenje naljepnica za zid u dnevnoj sobi

Crna unutarnja naljepnica u bijeloj dnevnoj sobi

Moderni grad na zidu

Crna Zidna naljepnica u svijetloj blagovaonici

Pogledajte sličan dizajn: Gotova rješenja u boji za kućne interijere-kombinacija ružičaste i zelene

Razne zidne naljepnice za vašu blagovaonicu

Ako nemate umjetnički talent, ali biste željeli imati slikarski dizajn na zidu bez globalnih transformacija, zašto ne biste koristili posebne naljepnice? Dostupni su u različitim veličinama i raznim temama.

Apstraktni cvjetni motivi bezvremenski su uzorak koji je posebno pogodan za kupaonice ili boudoir. Korištenjem modernog, vrlo učinkovitog pristupa s portretnim obrisima ženskih lica ili slavnih osoba, također je moguće postići izvrsne rezultate u modernom dizajnu interijera.

Urbane teme poput telefonskih govornica, lampiona, pa čak i gradskih pejzaža trenutno su vrlo trendovsko odredište. Ili biste možda željeli ukrasiti svoju dnevnu sobu siluetama razigranih mačaka?

Što je s rekreacijom složene Njujorške ili Istanbulske linije horizonta koja se odvijala iznad sofe ili kamina? Fantazije mogu biti neograničene.

A ono što najviše iznenađuje u ovom ukrasu je da možete kombinirati naljepnice na zidu i na namještaju, koristiti ih kao okvir za slike kako biste stvorili moderan efekt.

Umjetnički metalni proizvodi za vaše zidove

Mala skulpturalna ogledala u spavaćoj sobi

Moderna mala skulpturalna ogledala (od 3.& Interior Redesign)

Crne ptice na narančastom zidu

Crne ptice na narančastoj pozadini-umjetnička djela izrađena od metala na zidu ( od IPO)

Metalni proizvod na zidu u spavaćoj sobi

Moderna metalna zidna umjetnost za spavaću sobu ( od Aisipi)

Da biste ih koristili, morat ćete imati određeni stupanj kovačke vještine i strast prema metalu. Jednom kada naučite vješto i sa zadovoljstvom rukovati čekićem, kliještima i eventualno zavarivačem, učinak će biti nestandardan, ekscentričan, a prije svega originalan.

Bakar je jedan od najsvestranijih i najfleksibilnijih materijala koji lijepo Stari i može biti vrlo duktilan.

Široka distribucija ovog materijala u nakitu sasvim je opravdana i zaslužena. Lako se obrađuje i ima prekrasne nijanse.

Primijenimo ovaj zanat za naše omiljene kućne zidove u stvaranju modernog i modernog interijera. Ovisno o vještini i ukusu, umjetnost zidnih metalnih ploča može biti s naznakom geometrijskog reljefa ili prave 3-A-skulpture.

Jednostavni i besplatni načini za jednostavnu instalaciju za vaš dom nudi internet: napredna tehnologija u kombinaciji s izvrsnim oblicima.

Neobična zidna svjetiljka

Zidna svjetiljka iz Interneta

Zidna svjetiljka izvornog oblika

Zidne svjetiljke u unutrašnjosti

Zavodljiva umjetnička djela napravljena od sukulenata

Slika sočnih biljaka na zidu

Pravokutni sastav sočnih biljaka

Kvadratni sastav sočnih biljaka

Neobična i šarmantna ideja u ukrašavanju je stvoriti cvjetne kompozicije vlastitim rukama i koristiti ih na zidu.

Ljubitelji prirode i šire cijenit će ovaj okomiti vrt koji uspijeva u sunčanim kutovima. Možete ga kupiti ili napraviti sami.

Napokon, ovu krhku i lijepu tapiseriju u dnevnoj sobi ne samo da je lijepo pogledati, već donosi i dobrobit i svježinu u vaš dom.

Sočne biljke na zidu u dnevnoj sobi

Moderna dnevna soba s bujnim zelenilom na zidu (dizajn.DZINE)

Kolaž

Suvremeni kolaž na zidu

Moderna umjetnost kolaž na zidu (dizajn iz Aisne.com)

Kolaž na zidu u kućnom uredu

Moderni kućni ured s hirovitim zidnim kolažom (od Aisines)

Možda najuspješnija metoda suvremene umjetnosti poput kolaža može vrlo dobro i lako funkcionirati u našem svakodnevnom životu kao zidni ukras.

Ovaj jednostavan i nepretenciozan način ukrašavanja prostora možda govori više o našim osobnim željama i idejama, našim snovima, inspiracijama i kulturnim preferencijama.

Kupnja uokvirenih slika uvijek pruža slobodu izbora između mnogih dostupnih danas. Nevjerojatne fotografije mogu se naći na internetu u vrlo visokoj kvaliteti.

Postoje elegantne ploče koje čine nevjerojatno jednostavno i interaktivno umjetničko djelo od zidova. Inspirirani citati ili pjesme mogu se tiskati kao sjajne naljepnice.

Kao i puno, puno više. Dodajte malo osjećaja i mašte u svoj luksuzni stan i dobit ćete opuštajuću i svečanu atmosferu u kojoj će se svaka želja ostvariti…

Zanimljiv interijer: Jedinstvene pozadine tvrtke IASNI-inovativne tehnologije u modernim zidnim oblogama

Ocijenite članak
( Još nema ocjena )
Dodajte komentare

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: