Juta, niti, vaza i vaša mašta: neobični projekti vaza za stilski interijer

Vaze od užeta na stolu

Na našim stranicama, više puta su se susreli s projektima ukrašavanja vaze, staklenke i boce. Danas vam predstavljamo jedan od najpopularnijih i najuspješnijih načina.

Govorit ćemo o omotavanju proizvoda jutom, užetom ili gustim nitima. Ova opcija ukrašavanja vrlo je jednostavna, sve što trebate je sama posuda koju ćete dizajnirati, prikladno uže i silikonsko ljepilo. Tada je sve već jasno, morate postupno omotati predmet nitima, sloj po sloj i popraviti ljepilom.

Cvijeće u žičnoj vazi

Pogledajte sličan dizajn: Endre Penovak: sablasni i realistični akvareli s pahuljastim crnim mačkama

Sada razgovarajmo o materijalima. Kao posuda prikladan je bilo koji spremnik izrađen od plastike, stakla od drveta i metala, glavna stvar je odmastiti proizvod radi dobrog prianjanja na ljepilo. Kao materijal za omatanje najbolje je koristiti niti prirodnog podrijetla, poput pamuka, lana, konoplje ili kože. Oni su u boljem kontaktu s ljepilom i ne klize po površini. A sada, nudimo vam malo inspiracije kao i ove nevjerojatne anime projekte, uživajte!

Velika vaza omotana užetom

Cvijeće u vazi od jute

Vaze omotane užetom

Vaze omotane raznobojnim nitima

Stakleni svijećnjaci omotani nitima

Zanimljiv interijer: Uradi sam Drvo života: izvorni žičani bonsai iz SAD-a iz Interneta

Ocijenite članak
( Još nema ocjena )
Dodajte komentare

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: