Izvorna “razina” u unutrašnjosti: zanimljiva transformatorska polica izrađena od tkanine Rogera Moline

Polica za police od Rogera Moline

Minimalistička rješenja dobivaju sve veću popularnost u modernom dizajnu. Stvarno nam je potrebno da sve bude funkcionalno, lijepo i originalno. Tradicionalni stolovi, stolice, police i drugi namještaj postali su previše glomazni za naše prostore.

Predstavljamo novu policu iz dizajnerskog studija Nazionine. Ova se konstrukcija temelji na principu zakona komunikacijskih posuda. Svi znamo da ako postoji ista tekućina u različitim tikvicama koje su međusobno povezane, tada će, bez obzira na razinu nagiba, voda biti na istoj razini.

Tako je i s ovom policom. Sastoji se od dva glavna elementa:

  • Prvi je sustav šarki koji osiguravaju dobro prianjanje na zid bez obzira na to koliko je ravan i oblikuju kretanje tkanine. Zbog kretanja ležajeva, cilindri s tkaninom okreću se na potrebnu razinu.
  • Druga je izravno Tkanina. Ili bolje rečeno, akrilno platno. Zbog svoje čvrstoće i krutosti može podnijeti veliko opterećenje. Na primjer, hrpa knjiga ili vaza s cvijećem.

Pogledajte sličan dizajn: Interijer u veličanstvenom toskanskom stilu

A ovaj dizajn izgleda vrlo jednostavno i elegantno. Dakle, ako tražite ideje za dom, možda bi bilo vrijedno obratiti pažnju na ovu vrstu police. I vama je ugodno i iznenadite goste.

Kreativna polica za police Rogera Molineta

Neobična polica za police Rogera Moline

Prekrasna polica za police Rogera Moline

Prekrasna polica za police Rogera Moline

Zanimljiv interijer: Originalni i ekskluzivni ručno izrađeni drveni stalak za omiljene stvari Douglasa Fira

Ocijenite članak
( Još nema ocjena )
Dodajte komentare

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: