Originalni i ekskluzivni ručno izrađeni drveni stalak za omiljene stvari Douglasa Fira

Otmjeni stalak za omiljene stvari Douglasa Fira

Danas vam predstavljamo izuzetnu ideju uređenja sobe u obliku originalnog predmeta interijera s vrlo primamljivim imenom. Uostalom, stvari drage srcu obično se nalaze na stolu ili posebnoj zidnoj izbočini.

Njemački dizajner Douglas Fir odlučio je izgraditi posebnu lijepu policu na kojoj bi se mogle smjestiti sve njegove najdraže sitnice. Dobio je ručno izrađeni drveni stalak koji se sastoji od zasebnih blokova. Instaliraju se na različite načine: okomito u kutu ili vodoravno na zidu, kao jedan veliki komad ili nekoliko malih platformi.

Stalak za omiljene stvari Douglasa Fira

Pogledajte sličan dizajn: Kakav interijer želite? Trendovi 2014

Čudesni stalak za omiljene stvari Douglasa Fira

Ovdje ćete staviti neke od svojih vrijednih sitnica. Ovaj je element izrađen od prirodnog drveta. Materijal će se prilagoditi temperaturnim uvjetima i vlažnosti u prostoriji te će se smanjivati i širiti s godišnjim dobima. Stoga će se na odjeljcima pojaviti praznine. Ali oni neće utjecati na strukturni integritet, već će dodati karakterističnu dubinu teksture.

Prekrasan stalak za omiljene stvari Douglasa Fira

Stoga, ako noću ne ometate pucketanje i škripanje, želite vidjeti sitnice s kojima su stalno povezane ugodne uspomene, tada će vam takav stalak odgovarati.

Prekrasan stalak za omiljene stvari Douglasa Fira

Zanimljiv interijer: Izvorni način pohranjivanja knjiga: zanimljiva polica za knjige iz Azipa, Turska

Ocijenite članak
( Još nema ocjena )
Dodajte komentare

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: