Inventivni načini za pohranu knjiga koje atmosferu mogu ispuniti kreativnošću

Dizajnerska stolica za pohranu knjiga

Imate veliki broj knjiga? Ali ne znate kako ih smjestiti u svoje apartmane? Možete kupiti standardni ormar!

Ali ako želite koristiti neočekivane dizajne, danas ćemo vam predstaviti četiri kreativna savjeta i mnoge kreativne mogućnosti za organiziranje "spremišta knjiga" koje će vaš dom ispuniti svjetlinom i izražajnošću.

1. Razmotrite višenamjenske proizvode

Stolovi za kavu, kreveti, stolice-svi ti predmeti interijera moći će pružiti ne samo udobnu površinu za opuštanje, već i prekrasne niše za pohranu književnih djela.

Na primjer, originalna visoka stolica Ofo. Ovaj namještaj ima udobno valovito sjedalo i mnoge mogućnosti boja.

Istodobno, vlasnik takvih slušalica ne mora ni ustati da bi dobio novu knjigu. Izradili su ga BjeloHrvatski industrijski dizajneri Maria i Igor Solovyov.

Stolica za knjige s kavezima za knjige

Izvorna fotelja Bibliochaise izradili su ga milanski dekorateri. Živjeli su u malom stanu ispunjenom knjigama. Istodobno, nisu imali ni gdje sjesti, a model ležaljke s brojnim policama za književnost lako je riješio njihov problem.

Kreativni namještaj izrađen je u crnom ili bijelom kućištu s pamučnim ili kožnim jastucima u raznim bojama. Istodobno, njegov je dizajn opremljen posebnim kotačima, što osigurava visoku pokretljivost proizvoda i lakoću kretanja.

Ovaj drveni stolić za kavu iz studija San Francisco architect i dizajner Internet (Lisa Finster) je inteligentni višenamjenski objekt. Može se koristiti kao udobno mjesto za sjedenje, policu za knjige ili noćni ormarić.

Drveni stolić za pohranu knjiga

Namještaj je izrađen od visokokvalitetnog drveta, a svaki odjeljak ima individualnu veličinu za određenu knjigu.

Pogledajte sličan dizajn: Dekor s jesenskim lišćem: varijacije na temu

Drveni stolić za pohranu knjiga

2. Pretvorite prazne prostore svog doma u funkcionalnu pohranu knjiga

Ovo rješenje pomoći će praktičnom načinu postavljanja književnih djela i ispunjavanju apartmana kreativnošću i svjetlinom.

Dizajn na prethodnoj fotografiji razvio je stručnjak Thatcher Wine, koji živi u američkom gradu Boulderu u Koloradu. Opsjednut je pronalaženjem prilagođenih rješenja za zanimljive projekte kuća.

Spremanje knjiga ispod stepenica

Primijetite kako genijalno funkcioniraju stropne grede. Vlasnik ove građevine racionalno je koristio slobodne prostore kako bi uredio svoju zbirku književnih djela.

Skladištenje

3. Iskoristite nestandardne mogućnosti polica

Police za knjige ne moraju biti pravokutne ili kvadratne. Koristite svoju maštu ili neobična djela dizajnera.

Na primjer, ormar može na originalan način uokviriti malu prozorsku jedinicu u salonu za goste.

Polica za knjige u prozorskoj jedinici

Ljetnikovac Eyebrow iz američke televizijske serije Portlandia posjeduje originalno stubište na drugi kat kuće, u kombinaciji s fantastičnim polukružnim policama.

Polukružni stalak za knjige u blizini stepenica

Zapanjujući Kutak za opuštanje ukrašen je neobičnim namještajem s okruglom siluetom, koji se savršeno uklapa u cjelokupni stil izvedbe sobe.

Okrugla polica za knjige

Dizajneri i stručnjaci studija Ofo razvili smo jedinstvene module u boji koji se lako mogu kombinirati u različite kombinacije.

Kreativne police za knjige u boji

Prekrasna polica za knjige pod nazivom Internet (Oblak) ima izuzetnu siluetu s brojnim nišama i snježnobijelom izvedbom.

4. Pretvorite knjige u umjetnost

Koristite zanimljive i kreativne naslovnice za udžbenike i časopise. Tvrtka Juniper Books proizvodi divne prilagođene setove literature s nevjerojatnom pokrivenošću. Na taj način možete s lakoćom unijeti nevjerojatnu autentičnost u svoj smještaj.

Kreativne naslovnice za udžbenik

Predstavili smo vam jedinstveni izbor mogućnosti dizajnerskog namještaja koji se može koristiti kao neočekivano mjesto za pohranu knjiga. I jesu li vam se svidjeli ovi nevjerojatni modeli? Podijelite svoje mišljenje s nama u komentarima ispod…

Zanimljiv interijer: Rafinirane moderne police koliko života ima jedan modul od Ace?

Ocijenite članak
( Još nema ocjena )
Dodajte komentare

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: