Vintage stil: toaletni spremnici koji mogu ispuniti stan nevjerojatnim šarmom

Kupaonica u vintage stilu

Kade s lavljim nogama imaju prekrasan dodatak-Vintage toalet s visokim spremnikom. U današnje vrijeme mnogi ljudi smatraju da su ti vodovodni uređaji neugodni i nefunkcionalni.

Međutim, sada proizvođači nude veliki broj modernih modela s grijanim sjedalima, beskontaktnim sustavom ispiranja i ugrađenim noćnim svjetlom. Neke vodovodne opcije također imaju značajke koje štede vodu, ali i dalje imaju starinski i šarmantan izgled.

Vintage toalet s visokim spremnikom

Interijer iz Interneta

Prvi toaleti s visokim spremnikom instalirani su u privatnim neobičnim kućama tijekom viktorijanskog doba. Posjedovali su ovaj dizajn jer su gravitacijom stvarali pritisak vode za ispiranje.

Ova soba je od londonskog dizajnera Internet (Celia James) to je nevjerojatno kreativno remek-djelo. Vodovod ima nevjerojatan oblik zmajeve glave i reljefnu bazu, izrezbarene lijevane dijelove i metalne pozlaćene cijevi, što atmosferi daje poseban šarm i magnetizam.

Vučni lanac ima keramičku ručku i nosače za pričvršćivanje. U ovoj sobi jedinstveni model upotpunjen je bogatim crnim pločicama i elegantnim vodovodnim komadima.

Kupaonica u vintage stilu

Dekoracija iz oceana

Specijalist Anime (Lisa Gut) dizajnirala je prekrasnu kupaonicu za starinski mediteranski Bungalov. Lakonski snježno bijeli bide s kromiranim cijevima savršeno se kombinira s drvenim sporednim pločama, jednostavnim ogledalom s pozadinskim osvjetljenjem i teksturiranim podovima.

Pogledajte sličan dizajn: Moderne dizajnerske svjetiljke: mali izbor stilskih novih proizvoda vodećih svjetskih proizvođača

Zglobni spremnik u kupaonici

Dizajn iz NASA-e

Dizajneri iz arhitektonske tvrtke roomTen bili su ohrabreni viktorijanskom literaturom kada su stvorili ovu gostinjsku sobu

Interijer iz Interneta

Dizajner Astrologija (Jesse Krol) dizajnirao je zanimljiv dizajn kupaonice s vintage sanitarnim čvorom i niskim spremnikom, što ambijentu daje estetsku privlačnost i eleganciju.

Arhitekt je dizajnirao ovaj projekt za svoje klijente u retro stilu. Jednostavna kada s metalnim nogama, klasični zahod, kromirane cijevi i slavine, spektakularni keramički premaz s izražajnim uzorkom ili ukrasom i neusporedivi dodaci daju ovom uređenju doma spokoj i sofisticiranost.

Bakreni naglasci u vintage ormaru

Interijer iz Interneta

Izvanredan i očaravajući vodovodni model razvio je talentirani stručnjak Internet (Andre Rothblatt). Vlasnici ove kuće vole industrijski stil i smjer znanstvene fantastike Steampunk, pa je dizajner za njih razvio neobične proizvode s vijugavom cik-cak cijevi s ružičastim premazom.

Toalet sa zglobnim spremnikom

Dekoracija iz oceana

U ovom britanskom domu kupaonica je dizajnirana na koncizan stilski način s prevladavanjem kontrastne palete nijansi. Studijski stručnjaci Boutique Homes koristi se za ukrašavanje pločica, betonskih podnih obloga i jedinstvenih Vintage sanitarnih proizvoda.

Zidne pločice u zahodu

Dekoracija iz Aina / Aina

Vlasnici ove kuće iz snova željeli su u prizemlju opremiti kupaonicu u skladu s općim stilom prebivališta.

Majstor Astrologija (Joseph Metzler) iz studija Sala Architects integrirao je novu kadu u staru vilu, stvarajući nišu za ormar ukrašenu teksturiranim pločicama smaragdne nijanse.

Interijer Vintage kupaonice

Dizajn iz asa, asa

U ovom jedinstvenom kreativnom projektu Stručnjaci su u jednom prostoru skladno kombinirali drvene obloge, šarene bogate tapete i elegantne vodovodne instalacije.

Predstavili smo vam neusporediv izbor mogućnosti dizajna kupaonice u vintage stilu, koji će vam pomoći da ispunite atmosferu nevjerojatnim šarmom i udobnošću.

Zanimljiv interijer: Značajke upotrebe berbe u unutrašnjosti

Ocijenite članak
( Još nema ocjena )
Dodajte komentare

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: