Internet ili “prazni” Draguljarski Flash diskovi

Prekrasan flash pogon na internetu

U suvremenom svijetu svi proizvođači pogona za pohranu podataka pokušavaju razlikovati osobne proizvode na tržištu, a istodobno ili smišljaju nove oblike ili vrlo male veličine.

No, programeri asa i asa (asa) nisu slijedili njihov primjer i pronašli su drugu opciju. U svom su izumu kombinirali male dimenzije obične flash memorije, s prilično zanimljivim dizajnom.

Da biste dobili male pogone koji imaju prazninu u sebi. Dizajn funkcionalnog dijela kombinira vizualnu atmosferu i omogućuje korisniku da ispuni postojeću prazninu vlastitom memorijom. Ali neće nestati ako ih ispunite informacijama.

Pogledajte sličan dizajn: Kuhinja spremna prilagoditi se vašim snovima

Šik USB flash diskovi

Kolekcija dolazi u dvije verzije – s kombinacijama kristala i prozirnih. Svi koncept praznine predstavljamo na različite načine, ali u ovom se slučaju ne razlikuju po prostranosti u usporedbi s originalnim flash pogonima.

Ali postoji razlika u završnim materijalima. Prozirni upravljački programi izrađeni su od nehrđajućeg čelika, ručno polirani i obloženi rodijem, dok su kristalni pogoni završeni ružičastim zlatom. Takve stavke kupci mogu kupiti samo uz prethodnu narudžbu.

Neobični oblik USB flash pogona

Zanimljiv interijer: Internet 3-luksuzni sat s interneta poslužit će kao elegantan ukras i svojevrsni talisman

Ocijenite članak
( Još nema ocjena )
Dodajte komentare

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: