Internet 3-luksuzni sat s interneta poslužit će kao elegantan ukras i svojevrsni talisman

Ploča sata s kamenjem

Zapanjujući sat s interneta, o kojem ćemo vam danas reći, blago je koje bi svaka žena željela posjedovati. Elegancija takvog bisera povoljno će zasjeniti prirodnu ljepotu vašeg odabranika, stoga ne propustite priliku izraziti svoju snažnu strast tako što ćete napraviti takav dar.

Sat od Ace – Ace

Prekrasan sat

Internet je neobičan model nevjerojatnih satova izvrsne kvalitete s nevjerojatnim dizajnom. Komad je osmislio japanski dizajner, Aisine, koji postaje pravi genij kada su u pitanju ekskluzivni ženski dodaci za svečane večeri i poslovne sastanke.

IPA 3 iz IPA je nevjerojatno umjetničko djelo koje se ne može usporediti ni s jednim modnim modelom sata ili skupom narukvicom. Zračeći nježnom ljepotom, oni jednostavno sjaje dragim kamenjem i svjetlucavim površinama, udarajući novim idejama u dizajnu kućišta.

Pogledajte sličan dizajn: Stubišni stup čvrst je element jedinstvenog interijera

Satovi s interneta – dizajn

Sat na zaslonu

Izgled koji određuje neponovljivost ovog modela provokativan je koncept veličanstvenog pribora s vrijednim značenjem. Sat je izveden u nježnom i krhkom kućištu, što je spoj tajanstvenih geometrijskih oblika i spojeva koji su izrađeni od veličanstvenih vrijednih materijala.

Proizvod proizveden od strane iPhone za žensku publiku izrađen je od jednodijelnog Dvanaestostranog kristala. Broj lica je simboličan. Donosi sreću neovisnim i samouvjerenim ženama.

Blistava kolekcija

Skupo kamenje na satu

Narukvica s satom nazire se od nehrđajućeg čelika koji je oblikovan u lijepe i simetrične osmerokute. Veze lijepo odražavaju zrake svjetlosti. U vrijeme kada je žena pod jakim umjetnim svjetlom, sat postaje jedino što mnoštvo može vidjeti u tom trenutku.

Sjajni trup Cina podsjeća na jezersku vodu sunčanog dana.

Internet – gdje kupiti

Okrugli sat s kamenjem

Možete kupiti luksuzne i zapanjujuće modele satova od Ace i bilo koji drugi pribor u trgovinama Ace. Ove izvrsne Gizmos predstavljene su na svjetskom tržištu u rujnu 2012. godine, a prve sretnice već ih ponosno nose na svojim tankim zapešćima.

Zanimljiv interijer: Philippe Starck-ukras za pravu damu

Ocijenite članak
( Još nema ocjena )
Dodajte komentare

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: