Inovativni porculanski pribor od strane dizajnera Aisne

Zemljano posuđe iz Interneta

Nizozemski umjetnik Amaine svima je predstavio Set poznatog nizozemskog porculana koji ima jedinstveni uzorak.

Majstor je kombinirao nekoliko tanjura u jedno dugo jelo na kojem je prikazao očaravajuće slike. Na Muzeju dizajna vidjet ćete četiri izvanredna primjerka, koji su veličanstvene stvari za uređenje interijera.

Amsterdamski dizajner stvorio je ovu kolekciju od plavog i bijelog posuđa. Prekrasni dvorci i vjetrenjače, vodeni prostori i neboderi među oblacima sve se to odrazilo na divne skice.

Na tradicionalnim keramičkim pločama možete vidjeti klasične Nizozemske krajolike, a kunaovi imaju prekrasan okvir. Modeli iz interneta moći će ukrasiti bilo koju večeru.

Dakle, razgovarajmo o svakom uzorku. Vaša pažnja je ponudio dugu ploču, koja se sastoji od tri, u kombinaciji jedni s drugima. Kao i svi drugi, izrađen je od plavog i bijelog porculana i prikazuje nam zgradu od 19 katova s igličastim krovom. Na obrubu se nalaze osebujni uzorci koji nadopunjuju platno.

Pogledajte sličan dizajn: 10 najboljih vrsta drveta koje se koriste za uređenje interijerahit-parada prirodnih materijala

Duga ploča iz Interneta

Na drugom pladnju vidimo visoki neboder okružen cvjetnim aranžmanima. Ovo umjetničko djelo sastoji se od pet odjela. Ploča će se organski uklopiti u unutrašnjost, ako se stavi iza staklenih vrata police, ili će postati prekrasna ideja za ukrašavanje zidova i oduševit će vaše prijatelje.

Neboder na tanjuru iz Interneta

Sljedeći primjerak predstavljen je u obliku dva keramička proizvoda. Baš kao i druge opcije, dolazi u plavo-bijelim nijansama. Na njegovoj površini nalazi se zapanjujući krajolik s vjetrenjačom u blizini vode. Očaravajući pogled omogućuje vam da osjetite lagani dašak povjetarca.

Pejzaž s mlinom na tanjuru iz Azipa

I zaokružuje zbirku primjer s ponavljajućom slikom koja vizualno povećava ploču.

Zgrade na posuđu s interneta

Građevinska ploča s uzorkom iz Interneta

Ovaj set je jedinstven. Svaki model nosi određeno značenje i polet.

Zanimljiv interijer: Kreativno posuđe za ukrašavanje božićnih stolova u životu uvijek ima mjesta za odmor

Ocijenite članak
( Još nema ocjena )
Dodajte komentare

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: