Inovativni dizajn za zidove-originalni uzorci tapeta Njujorške tvrtke Cinema

Nova dizajnerska Pozadina tvrtke asa za Asa

Čitatelji zainteresirani za suvremeni dizajn interijera bit će zainteresirani za učenje o inovativnom dizajnu Njujorške tvrtke. Internet ima slavu u određenim krugovima, osim toga, usko surađuje sa znanstvenicima koji proučavaju antropologiju.

U vezi s takvim partnerstvima, tvrtka je počela proizvoditi dvije vrste tapeta koje su kupci voljeli. Prikazuju, na primjer, opernu kuću. Ili slike zooloških fosila.

Tvrtka izlaže takve uzorke tapeta na posebnom mjestu Na internetu, a kupac može pregledati predložene opcije na mreži i odabrati uzorak koji mu je potreban. To je vrlo povoljno. U maloprodaji, jedna rola košta oko 398 dolara.

Jedinstvena dizajnerska Pozadina tvrtke asa za Asa

Pozadina operne kuće klasičan je primjer tvrtke Cinema. Prikazuju scene s publikom u venecijanskoj opernoj kući. Za izradu tapeta sa zoološkim fosilima, tvrtka je nagrađena u proljeće 2012. godine.

Pogledajte sličan dizajn: Zapanjujuće 3 zidne ploče za zidove iz studija za zidove-originalna ideja za stvaranje originalnog interijera

Kolekcija sadrži originalne fotografije predmeta pronađenih na iskopinama, koje su dizajneri tvrtke koristili u stvaranju čitavog trenda u modnom dizajnu.

Također sam želio reći nekoliko riječi o tapetama s prikazom opernih kuća, stvorene su i temeljene na povijesnim fotografijama poznate venecijanske operne kuće La Fenice.

Prevedeno, ovo ime zvuči kao "ustajanje iz pepela". Te su slike snimljene nakon što je obnovljena nakon požara koji je potpuno uništio zgradu 1836. godine.

Čudesne dizajnerske pozadine tvrtke asa za Asa

Ali ovo kazalište ima strašnu sudbinu ponovno je izgorjelo do temelja 1996. godine. Dekoracija zidova ovim tapetama prenosi nam svu ljepotu izgorjelih zgrada. Ispada da ili gledamo ljude i ukrase koji su prikazani na tapetama, ili nas ljudi proučavaju na njima.

Serija pozadina zooloških fosila objavljena je nedavno, ali je odmah primijećena. Dizajn ove pozadine podsjeća na mikrofiš s dijapozitivima o antropologiji: prekrasni osušeni Kišobrani neviđenih biljaka, insekti smrznuti u smoli drevnih stabala, pa čak i slomljene školjke sastavljeni su zajedno. Rezultat je bio model koji je kasnije poslužio kao skica za crtež na tapeti.

Lijepa dizajnerska Pozadina tvrtke asa za Asa

Ova pozadina je lijepa i egzotična. Soba koju su dizajnirali novi je dah u dizajnu. Naravno, morate pažljivo razmisliti o dizajnu interijera kako bi se ova pozadina glatko uklopila u moderno okruženje sobe.

Zbirke podataka o pozadinama tvrtke Ainpaine sada su dostupne i na ainpaineu.com.

Zanimljiv interijer: Zanimljiv izbor impresivnih ideja o tome kako koristiti Ace-Ace u modernom interijeru

Ocijenite članak
( Još nema ocjena )
Dodajte komentare

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: