Inovativna reaktivna boja iz Iphine-nestajući kalendar i pozadina koja cvjeta pred vašim očima

Kreativne pozadine

Čini se da je sve što se moglo smisliti za uređenje interijera već odavno izumljeno. Različiti arhitektonski stilovi, sve vrste dizajnerskih rješenja, moderne tehnologije… međutim, talentirani dizajneri interijera ne prestaju nas zadiviti izvanrednim idejama – ponekad novim, a ponekad dobro zaboravljenim starim.

Pozadina je nezamjenjiva stvar u unutrašnjosti, odavno je ušla i čvrsto zauzela istaknuto mjesto u uređenju stanova i dizajnu prostora. Raznolikost opcija koje danas pružaju tehnologija i industrija mogu ugoditi i najzahtjevnijem ukusu i vrlo nepretencioznom novčaniku.

Uz dovoljno novca i želju da svoj dom učinite ugodnim, lijepim i originalnim, izbor je zaista ogroman. Ali čak i uz svu ovu neredu mašte i mašte, izum shi Juana, kineskog umjetnika i dizajnera, ne ostavlja ravnodušnim ljubitelje "vrhunaca".

Internet, ili "reaktivna boja", kako je majstor nazvao svoje otkriće, omogućuje vam da pogledate poznate stvari u novoj boji. I to ne u figurativnom smislu, već ono što nije doslovno. Pozadina stvorena tehnologijom Juana mijenja boju pod utjecajem temperature koja na nju utječe. Sama ideja je inovativna, možda se ne može nazvati.

Pogledajte sličan dizajn: Zapanjujući zidni ukras od anodiziranog aluminija ? inovativna tehnologija Johna Allena

Kreativne pozadine

Termalne naljepnice, šalice koje mijenjaju boju i uzorak, ovisno o tome je li hladno piće unutra ili vruće-takve se stvari već dugo koriste u suvenirima. Ali primjena temperaturne tehnologije u dizajnu interijera i na velikim ravninama zasigurno je zasluga shi Juana.

Osim boje pod utjecajem temperature okolnog zraka, bilo da se radi o klima uređaju ili grijaču postavljenom u blizini zida, može se promijeniti i sam uzorak. Na primjer, na primjer, na primjer, koji je dizajner predstavio javnosti, primjenjuje se glavni crtež-fantazija na temu zelenog lišća.

Kreativne pozadine

Međutim, kada se pozadina zagrije na određenu temperaturu, između lišća se pojavljuju cvjetni pupoljci. Neočekivano, kreativno i svježe. Ali ni to nije sve. Temperatura raste i cvjetovi cvjetaju! Evo takve bajke" dvanaest mjeseci " na jednom zidu.

Ideja pomoću "reaktivne boje" pronalazi svoj nastavak u drugim umjetnikovim djelima – slikama, tapiserijama, kalendarima. Takva tapiserija koja mijenja boju kada padne u zonu sunčevih zraka ili slika na kojoj se pojavljuju prethodno neviđeni detalji nesumnjivo će ukrasiti, osvježiti i učiniti unutrašnjost stana ili ureda ekskluzivnom.

Kreativne pozadine

Jedno od najnovijih dostignuća shi Juana na ovom polju bio je zidni kalendar, broj na kojem ne samo da mijenja boju tijekom dana od svijetlo crvene do nevidljive sive, već i potpuno nestaje s približavanjem noći, ustupajući mjesto novom danu, a samim tim i novom broju.

Zanimljiv interijer: Inovativni dizajn za zidove-originalni uzorci tapeta Njujorške tvrtke Cinema

Ocijenite članak
( Još nema ocjena )
Dodajte komentare

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: