Geometrijski stil

Drveni proizvod

Svijećnjaci, Astro

Drvo je materijal koji se naziva živim, toplim, duhovnim. Zašto? Možda je ovo sjećanje na pretke, ili možda moderni čovjek vjeruje u duhovnost flore i faune našeg planeta.

Bilo kako bilo, predmeti eko dekora izrađeni od prirodnog drva često se koriste u našem svakodnevnom životu. Posjetiteljima muzeja dizajna danas se nudi članak o tome kako možete korisno ukrasiti kuću.

Funkcionalni geometrijski drveni šavovi

Pred nama je drveni vrući stalak za Internet iz trgovine. Na glatkoj površini nalaze se izbočine u obliku dijamanta. U vodoravnom položaju pomažu da se vruće posuđe brže ohladi. A u vertikalnom, na primjer, u suspendiranom stanju, stvaraju nevjerojatan 3. crtež dijamanta.

Drveni proizvod

Vruće postolje

Drvene daske za rezanje uvijek su aktualne, ali tvrtka AZIPA otišla je dalje i učinila ih kreativnim kuhinjskim dekorom.

Set dasaka postavljen je uz zid i izgleda kao obična rustikalna ograda. Takav volumetrijski crtež, dopunjen uobičajenom fotografijom na zidu ili umjetničkim ukrasom sobe, omogućuje vam stvaranje nevjerojatnih krajolika i davanje interijera neobičnom izgledu.

Drveni proizvod

Dvostruka namjena dasaka za rezanje

Ideja s ogradom svidjela se potrošačima, a tvrtka je nastavila svoja istraživanja po tom pitanju. Tako su se pojavile police-kuće od hrastovog furnira.

Drveni proizvod

Kovrčave viseće police

Grupi Amaina iz tvrtke Amaina bilo je dosadno raditi s asocijativnim oblicima. Koristili su bočno razmišljanje i stvorili nerazmjerne geometrijske police.

Takvi se stalci ističu na općoj pozadini, privlače pažnju svojom neobičnošću, ali istodobno su jednako prikladni i praktični.

Drveni proizvod

Prilagođene police

Dalje, pred nama je obična drvena vodoravna površina poduprta metalnim nosačem-savršen sklad između metala i drveta u funkcionalnom smislu.

Drveni proizvod

Projekt The Prism Brackets + Shelving combo od West Elm

Ako želite dodati geometrijske oblike dizajnu, za to možete koristiti sadilicu. Pred nama je Cvijeće u Saksiji kao ukras za dom iz Interneta.

Pogledajte sličan dizajn: Korištenje svijeća u unutrašnjosti za sve prigode drevni izum u službi modernih dizajnera

Drveni proizvod

Drvene žardinjere

Moderan dekor

Tvrtka SV2 ponudila je kupcima neobične drvene figure s kunaovima obojenim svijetlim bojama za ukrašavanje polica.

Drveni proizvod

Sočne boje u skladnoj kombinaciji s prirodnošću drva

Otvorena vatra čak i ako mala svijeća uvijek fascinira i poboljšava raspoloženje. Ljubitelji takvih igračaka zasigurno će voljeti drvene svijećnjake izrađene od pravokutnika s kosim uglovima.

Drveni proizvod

Geometrijski drveni svijećnjaci

Sve genijalno kao i uvijek elementarno. To su trokutasti držači iz interneta za fotografije ili male slike koje možete sami napraviti.

Drveni proizvod

Trokutasti podmetači

Trgovina Cinema nudi obične drvene kocke za samostalno ukrašavanje. Od njih, na primjer, možete izgraditi pravi arhitektonski sastav i ukrasiti ga šarenim bojama.

Drveni proizvod

Drveni blokovi za kućne zanate

Namještaj

Jednostavna drvena stolica postala je štafelaj za Oceanside. Takva autorska djela s vremenom postaju dio poznatih zbirki, jer će svaka osoba u takvom djelu dizajnerske umjetnosti pronaći svoju istinu i svoje značenje.

Drveni proizvod

Šarena stolica

Možda će se izložba nove kolekcije SV2 pod nazivom asa, koju je razvio asa, činiti previše hrabrom Odlukom.

Međutim, njegove tri udobne police iznutra i svijetle pruge na vratima naći će svog kupca među izražajnim osobnostima. Takav apstraktni uzorak može se dobro kombinirati s podnim oblogama s uzorkom ili tapetama na zidovima.

Prugasta komoda

Vaša pažnja predstavljena je dizajnerskim stolićem za kavu iz Interneta. Ništa izvanredno, međutim, savršeno će nadopuniti gotovo svaki stil i bit će koristan komad namještaja u kući.

Drveni proizvod

Stol za kavu

Geometrijske privjesne svjetiljke

Unutarnja rasvjeta nije samo nužnost. To bi trebao biti moderan i lijep. A zašto ga ne podrediti općem stilu i dati svoj jedinstveni šarm.

Danas se događa da sustav dizajna rasvjete ne bi trebao biti super moderan, već, naprotiv: nepretenciozna žarulja s jednostavnim sjenilom ili bez nje bolje će se uklopiti u ideju dizajna. Na primjer, nekoliko svjetiljki visi na kabelima različitih duljina. Ovo rješenje izgleda jednostavno i neobično.

Viseći sustav svjetiljki

Još jedna nevjerojatna svjetiljka iz SV2. Drvena podloga sa steznom glavom i staklena tikvica neobičnog oblika dvije su komponente projekta privlačenja očiju.

Drveni proizvod

Kuhinjska svjetiljka

Želim više originalnosti. Obratite pažnju na poliedar iz oceana. Simetrični privjesak zadivit će maštu vaših gostiju i dugo će se pamtiti kao jedan od najneobičnijih i najljepših.

Drveni proizvod

Drveni privjesak luster

Geometrijski stil interijera želio bih nazvati čarobnim. Može biti dosadno ili može biti zapanjujuće i uzbudljivo. Svijetle boje nisu uvijek potrebne, međutim, njihova prisutnost oživljava predmete, nadahnjujući dizajnere za nove podvige.

Zanimljiv interijer: Geometrija u dizajnu

Ocijenite članak
( Još nema ocjena )
Dodajte komentare

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: