Futuristički krugovi na travi: jedinstvena stolica za ljuljanje Gisberta Baarmanna dobitnik je nagrade za natjecanje u NASA-i

Opuštajuća stolica za ljuljanje

Nastavljamo upoznavati posjetitelje stranice muzeja dizajna sa zanimljivim i neobičnim elementima koji mogu učiniti dom još ugodnijim. Danas bih vam želio pokazati vrtnu stolicu za ljuljanje potpuno jedinstvenog oblika. Ova stolica jedan je od dobitnika poznate nagrade za dizajn predmeta za svemir.

Austrijski dizajner Aasina inspiriran je laticama koje je vidio na Travnjačkoj travi i stvorio grafički savršen dizajn koji je i stabilan i sposoban za ljuljanje.

Sam autor to naziva "hiperboličkom parabolom". Ideja se temeljila na obrisima kruga zakrivljenog na takav način da se čini da njegove suprotne točke teže jedna drugoj.

Pogledajte sličan dizajn: Kuće u stilu saltboksa-arhitektonske znamenitosti Nove Engleske

Rezultat je bila sedlasta konfiguracija drvene podloge, koja sama po sebi stabilno održava elastičnost tkane obloge, koja je robna marka tkanine od acepa.

Šarena stolica za ljuljanje

Drveni okvir za ljuljanje ručno je izrađen i laminiran kako bi imao zaštitu od vlage. Tkanina se jako dobro rasteže i jednako se dobro vraća u izvornu veličinu i oblik.

Ovaj komad namještaja može se izraditi u raznim bojama i s bilo kojim logotipom koji želite. Može se koristiti ne samo kao vrtni namještaj, već i u kući.

Lagana i izdržljiva konstrukcija stolice za ljuljanje jednako je pogodna i za izležavanje na suncu i za zaštitu od njega.

Izvorna stolica za ljuljanje

Zanimljiv interijer: Ležaljka kao sredstvo za opuštanje i opuštanje na ulici novi dolasci vodećih dizajnera

Ocijenite članak
( Još nema ocjena )
Dodajte komentare

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: