Elegantna prtljaga: praktična stolica Daisuke Motogi pomoći će u rješavanju problema s prostorom

Prekrasna fotelja Daisuke Motogi

Pozdrav dragi moji stanovnici stranice muzeja dizajna.

Svatko od vas iz vlastitog iskustva zna da nema ništa ugodnije od opuštanja u udobnoj stolici. A što kažete o tako divnom primjerku?

Japanci su poznati po svojoj praktičnosti. Što god dotaknu, prije ili kasnije postaje što je moguće prikladnije za upotrebu. Tako su uređeni, ovi talentirani japanski momci.

Ovu zapanjujuću konstrukciju fotelje osmislio je arhitekt Aimaa i nazvao je "Aimaa", što u prijevodu znači " izgubljen u kauču ". Sam naziv govori o ideji koju je kreator vodio kako bi napravio tako funkcionalnu stolicu koja se može koristiti i kao polica za spremanje različitih predmeta.

Šik fotelja Daisuke Motogi

Pogledajte sličan dizajn: Aina: 3 Aina minijatura najvišeg vrha Oregona, Mount Hood, na dnu čaše piva

Je li vam se dogodilo da se u naborima sofe izgubila neka vrlo važna stvar? Ne? Ali sa mnom je bilo. Kreditna kartica koju sam smatrao izgubljenom pojavila se nekoliko godina kasnije u utrobi nabora kauča.

Učinila me nervoznom, reći ću vam. Laptop, telefon, daljinski upravljač, omiljena knjiga. Da, još mnogo toga možete slučajno izgubiti, a zatim dugo tražiti stan. Ali, samo ne u dizajnerskoj stolici s interneta.

Cool stolica Daisuke Motogi

Prekrasna stolica Daisuke Motogi

Napravljen je od mnogih mekih kvadrata, između kojih se lako može uklopiti prava stvar koja će vam uvijek biti pri ruci. Ova genijalna ideja pala je na pamet kreativnom dizajneru nakon što je izgubio nešto važno. Sad sam siguran da više nema takvih problema. A vi?

Lijepa fotelja Daisuke Motogi

Lijepa stolica Daisuke Motogi

Fotografije ljubaznošću Interneta

Zanimljiv interijer: Svijetla vesela stolica asa Vesela stonoga koju je proizvela danska tvrtka asa ' asa 2 Asa

Ocijenite članak
( Još nema ocjena )
Dodajte komentare

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: