Božićno drvce Christian Diora daje divljini priliku za život

Kreativno božićno drvce Christiana Diora

Jeste li ikada vidjeli leoparde, vretenca i papige kako vas gledaju s božićnog drvca? Iznenađeni? Nema sumnje da je John Galliano, kreativni direktor za Animeanis, postigao upravo takav učinak, odbacivši uobičajene šljokice, šljokice i svjetlucava svjetla na smrznutom deblu s mrazom na granama.

Neobično božićno drvce-fotografija 1

Čitatelji naše stranice imaju dva načina da vide ovaj umjetnički objekt: na fotografiji stranice ili prilikom osobnog posjeta internetu u Londonu (Velika Britanija).

Izvorni dizajn pomiješao je težnje za glamurom i glamurom u modernom preokretu. I očito je posao koji je obavljen bio uspješan. Zauzevši dostojno mjesto u predvorju hotela, drvo predstavlja iznenađenje za dolazne goste. Njegov izgled zadivljuje očevidce i privlači poglede čarobnjačkom snagom. Svakako, ovo je hrabar i inovativan korak u božićnom ukrašavanju.

Pogledajte sličan dizajn: Bijeli bršljan u kamenoj džungli metropole: elegantna i praktična fotelja Satoshija Itasake

U stilu art decoa, izvanredno stablo pruža grane posjetiteljima dok se kreću. Savršeno se uklapa u prostor, unatoč tome što je samo sezonski ukras za odmor. Bajkovita misterija dodaje igru svjetla i sjene u predvorju hotela. Lišće na čarobnim granama održava se u plavo-plavoj shemi boja, dok same grane i moćno deblo imaju bijele nijanse.

Neobično božićno drvce-fotografija 2

Neobično božićno drvce-fotografija 3

Leopard izgleda vrlo naturalistički, iako mu je njuška ljubazna, a koža plavkasto bijela.

Moderno božićno drvce unosi temu divljih životinja u festival. Ako za proslavu Božića ipak odaberete tradicionalnu zelenu smreku s mirom, ona također može biti ukrašena nenadmašnim dodacima na temu faune.

Neobično božićno drvce-Fotografija 4

A ako vas privlači nešto čudno i neponovljivo, kreacija Johna Galliana nudi upravo takav uzorak. Naglasite drvo s malo dobre stare šljokice, ako mislite da plavo-bijelo rješenje izgleda pomalo suzdržano, skandinavski… već ste nadahnuti?

Zanimljiv interijer: Luksuzni svijetli i blistavi dekor za božićno drvce, neka vaši gosti otupe od dubine dizajnerske ideje

Ocijenite članak
( Još nema ocjena )
Dodajte komentare

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: