Izrađujemo sami 12 nezaboravnih ukrasa za božićno drvce učinit će vaš odmor jedinstvenim

Volite sami napraviti novogodišnji dekor sa svojom djecom? Tada ste stigli tamo gdje trebate ići. Ovaj izbor sastoji se od raznih opcija za domaće igračke. Za izgradnju nekih potrebno je puno strpljenja i vještine. Drugi su vrlo jednostavni za izvođenje. Sigurno ćete pronaći svoj projekt koji želite provesti. Osim toga, ručno izrađene stvari sada su na vrhuncu popularnosti u SAD-u i Europi.

Svijetli ukrasi za božićno drvce

Kuglice, vinjete, vijenci-sve je to vrlo jednostavno učiniti sami. Malo papira, boje, sjaja-i malo remek-djelo koje će vas oduševiti tijekom praznika, spremno je.

Uživajte u pregledu!

Božićni bal

Želite stvoriti lijepu igračku u roku od nekoliko minuta? Uzmite jednostavnu kuglu i obojite njezinu vanjsku stranu. Markerima ili bojama postupno, korak po korak, nanesite uzorke. Ne bojte se neravnih linija ili netočnih uzoraka. To će samo dodati slatki šarm vašoj igrački.

Izvorni ukrasi za božićno drvce vlastitim rukama-fotografija 1

Također možete obojiti unutarnju stranu kuglice. Na kraju ćete završiti sa svijetlom igračkom sa sjajnom završnom obradom.

Izvorni ukrasi za božićno drvce vlastitim rukama-fotografija 2

Prelazak sa stakla na tkaninu i papir. Svojevrsni cvijet nije teško napraviti. Uzmite šest krugova guste tkanine, niti, vrpcu u boji. Bolje je objesiti gotove proizvode sa stropa. Čak i ako netko uhvati glavu za njih, neće se ozlijediti.

Izvorni ukrasi za božićno drvce vlastitim rukama-fotografija 3

Prazno za takav veseli nakit može se kupiti na Internetu. Njihov autor je astrologija. Molina. Upravo je on došao na ideju da od ostataka papira napravi setove "Uradi Sam". The iPhones nude veliki izbor boja, modifikacija.

Izvorni ukrasi za božićno drvce vlastitim rukama-fotografija 4

Pogledajte sličan dizajn: Jedinstvena generirajuća stolica za ljuljanje s mogućnostima punjenja vaših gadgetainnovacija s interneta

Sljedeća stavka, iako se naziva lopta, sastoji se od mnogo malih papirnatih čunjeva, pa izgleda više poput dikobraza. Izrada takve igračke zahtijeva puno vremena, strpljenja, ali nesumnjivo se isplati. Čini nam se da se ova kreacija s 3 Interneta ne može ukloniti nakon završetka božićnog vremena, već ostaviti kao skulptura.

Izvorni ukrasi za božićno drvce vlastitim rukama-fotografija 5

Korištenje različitih sitnica

Zahtjevniji postupak je primjena. Trebate loptu s jednom šupljom stranom, kao i slike, boje i ljepilo. Možda ste kao dijete skupljali minijature? Zatim upotrijebite neke od njih. Ili kupite set jeftinih malih figurica i kombinirajte ih.

Izvorni ukrasi za božićno drvce vlastitim rukama-fotografija 6

Ova igračka je prilično jednostavna za izvođenje. Da biste ga stvorili, uzmite kristal, figuricu Jelena, malo drvce i pamučnu vunu za umjetni snijeg. Sve to pričvrstite ljepilom. Za bazu je najprikladniji sjajni kvarc, koji moderni dizajneri često koriste u interijeru. Smiješna stvar je spremna.

Izvorni ukrasi za božićno drvce vlastitim rukama-fotografija 7

Sljedeća opcija najviše će se svidjeti djeci, iako će odrasli zasigurno razveseliti šarene smiješne životinje. Plastične figure mogu se obojiti svijetlim bojama i postaviti na sjajnu pozadinu.

Izvorni ukrasi za božićno drvce vlastitim rukama-fotografija 8

Geometrijski Božićni ukrasi

Dobre vijesti za ljubitelje geometrije! Mnoge tvrtke proizvode setove s predlošcima i detaljnim uputama za njihovo sastavljanje. Započnimo pregled figurama prikupljenim od neonskog i plavog papira. Kada završite postupak, dobit ćete osam luminiscentnih trokuta, kockica, kvadrata koji će ukrasiti vaše stablo.

Izvorni ukrasi za božićno drvce vlastitim rukama-fotografija 9

Sljedeći set podsjeća na fasetirane dragulje različitih nijansi. Predlošci dolaze s jednostavnim i jasnim vodičem, tako da nećete imati problema s montažom. Iz jednog seta dobivate osam gotovih proizvoda.

Izvorni ukrasi za božićno drvce vlastitim rukama-fotografija 10

Želio bih završiti veličanstvenom kompozicijom koja odiše starim šarmom. Izmislio ju je umjetnik iz Interneta. Učiniti tako nešto neće biti tako teško. Glavna stvar je odabrati prave sastavne fragmente.

Izvorni ukrasi za božićno drvce vlastitim rukama-fotografija 11

Domaće igračke prešle su dug put. Nezasluženo zaboravljeni, polako, ali sigurno vraćaju svoju nekadašnju Popularnost. Internet je ispunjen nevjerojatnim idejama koje lako možete implementirati kod kuće.

Osim toga, u prodaji je mnogo gotovih kompleta koji će vam uštedjeti vrijeme. Ali nemojte u potpunosti odustati od ideje da sami napravite božićne ukrase. Razmislite koliko će radosti takav posao donijeti vašoj djeci.

Zanimljiv interijer: Dizajnerske ideje za vintage Novu godinu i Božićkuultni stil 50-ih uvijek je relevantan

Ocijenite članak
( Još nema ocjena )
Dodajte komentare

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: