Atraktivna toplina bakrenih dodataka originalni predmeti interijera poznatih dizajnera

Bakreni proizvodi

Jesen je, naravno, lijepo vrijeme, ali postoje i nedostaci. Jedan od njih je nedostatak sunca. Dizajneri pokušavaju ispraviti situaciju izrađujući proizvode od tako toplog metala kao što je bakar.

1U nizu predmeta na internetu pojavile su se ploče neh, slika na kojoj podsjeća na saće od meda. Autor ovog čuda je televizor.

Bakrene ploče neh

2Majstor Kouichi Okamoto, u suradnji s Amainias, predstavio je svoju kreaciju-fotelju koja, ovisno o osvjetljenju, mijenja nijansu, od blijedo crvene do tamne.

Fotelja koja mijenja svoju hladovinu

3Zanimljivu ideju svjetiljke smislio je Tamasin Ocean. Kao osnovu koristio je bakrene cijevi, na čijem su kraju pričvršćene staklene žarulje tamno žute boje.

Neobična bakrena svjetiljka Tamasin Ocean

4Rezultat suradnje Jeremiah Murier i Danielle Martinez bila je serija o Internetu, koja uključuje zanimljivo ogledalo, čija je glavna značajka keramički stalak.

Pogledajte sličan dizajn: Kako stvoriti remek-djelo: Intervju talijanske dizajnerice Cristine Celestino

Mirror iz serije

5Očaravajući izgled zdjele iz kolekcije Ace-Aceat će ukrasiti bilo koji stol, kako u običnom danu, tako i tijekom svečane gozbe.

Bakrene zdjele iz kolekcije Cinema-Cinema

6Acina je odlučio eksperimentirati s dizajnom interijera i stvorio bakreni luster s Fasetiranom sjenom.

Bakreni luster s fasetiranom sjenom

7Jaime Ion, u suradnji s oceanom& Aippin, napravio je lijepu, nježnu vazu koja ima gornju polovicu izrađenu od željezne mreže.

Bakrena vaza na pola mreže

8Ruka Marka Holmesa posjeduje svijećnjak. Najzanimljivije je da je napravljen u obliku potkove.

Bakreni svijećnjak u obliku potkove

9Kolekcija odjeće za proljeće-ljeto 2013. od marke Iphine uključila je crveno-žutu Iridescentnu haljinu, koja će također izgledati sasvim prikladno u jesen.

Crveno-žuta iridescentna haljina

Zanimljiv interijer: Luksuzno srebro: simbol bogatstva i prosperiteta u unutrašnjosti modernih kuća. Izvrsna patina i mogućnosti kompozicijskog izgleda

Ocijenite članak
( Još nema ocjena )
Dodajte komentare

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: