15 primjera upotrebe monolitnih blokova u uređenju interijera vikendice i modernog gradskog stana

Itinerari u projekti koje možete ami dovršiti, poput.e. Uradi Sam.

Na stranicama muzeja dizajna već smo opisali razne takve projekte, a danas ćemo razgovarati o korištenju običnog bloka od šljake ne samo u vrtu ili na osobnoj parceli, već i u modernom dnevnom boravku gradskog stana.

Jedan od vodećih dizajnera upoznat će nas s izvornom primjenom monolitnih blokova u uređenju interijera ne samo ljetne vikendice, već i modernog gradskog stana.

Cinder blok stol

Blok od šljake ima sivu boju, koja je u savršenom skladu s bilo kojom drugom bojom, tako da njegova upotreba nije ograničena, osim toga, izgleda sjajno na ljetnoj kućici u obliku originalnih kompozicija i skulptura, kao i kao neobične saksije za biljke.

Konstrukcije monolitnih blokova u vrtu

Od takvog monolita možete napraviti mali stolić za kavu koji izgleda sjajno na pozadini ljubičaste meke sofe. Ako stavite snažnu ploču od oraha na nekoliko blokova šljake, dobit ćete originalni stolić za kavu za udoban gradski stan.

Stolovi za kavu izrađeni od monolitnih blokova

Monoblok u dnevnoj sobi

Mnoge domaćice prigovorit će da su takvi blokovi tvrdi i hladni, ali uz malo domišljatosti od njih možete izgraditi upravo takvu klupu u vrtu: samo trebate dodati drvenu ploču obloženu mekom krpom i raspršiti šarene jastuke.

Klupa na monolitnim blokovima

Jedinstvena klupa pod nazivom "Aisine" ("lijepa kuća i vrtovi") vratit će vam samo 30 dolara. Za ovaj originalni projekt trebate: 8-12 blokova pepela, 4 daske i nekoliko jastuka obloženih gustom tkaninom u tamnim do svijetlim bojama.

Klupa od monolitnih blokova

Pogledajte sličan dizajn: Ploča s kredom u interijeru dizajnera Aceana

Kreveti od blokova pepela

Ugradnjom monolitnog bloka, kao što je prikazano na fotografiji, i provlačenjem snažnih drvenih greda kroz njegove rupe, dobivamo originalno postolje za krevet – ostaje samo položiti madrac i položiti jastuke.

Monolitno postolje za krevet

Možete jednostavno položiti blok od pepela na pod u spavaćoj sobi, a na vrh staviti debeli madrac i originalni obiteljski krevet je spreman, a rupe u monolitu mogu se koristiti za spremanje cipela.

Monolitne police u unutrašnjosti spavaće sobe

Siva boja monolitnog bloka stvara savršen sklad i sa zidovima od crvene opeke i sa svijetlim zidovima vaše spavaće sobe.

Monolitne police u unutrašnjosti

Monolitne police

Od bloka od šljake možete sami izgraditi originalnu klupu i ne manje neobičan stalak za svoj stan-izgleda svježe i nestandardno.

Monolitne police u unutrašnjosti dnevnog boravka

Za momački stan sljedeći će sastav biti prilično originalan – svijetlosivi blok od pepela i crne melaminske ploče stvaraju sklad s crnim televizorom i ostalim kućanskim aparatima. Na pozadini neožbukanog zida od crvene opeke, takav asa (medijska konzola) stalak izgleda savršeno.

Monolitne police u unutrašnjosti dnevnog boravka

Monolitna sadilica

Na svojoj osobnoj parceli možete napraviti prilično prikladan sastav od bloka od šljake i svježih živih biljaka, samo trebate pokazati marljivost i malo izuma.

Bit će prikladno brinuti se za "kućne ljubimce", a cijela vrsta takvog stalka na pozadini opeke oplemenjuje cijelu vašu stranicu na zavist susjeda.

Od monolitnih blokova možete izgraditi takav originalni cvjetni krevet, kao što je prikazano na sljedećoj fotografiji – velike biljke slobodno se nalaze na cvjetnom krevetu, a male zauzimaju odvojena," rezervirana sjedala " mjesta.

Monolitni cvjetni krevet za velike i male biljke

Slikajući monolit svijetlim bojama, prazan kut svog dvorišta možete ukrasiti originalnim sastavom.

Let vaše mašte o korištenju žardinjera od blokova šljake nije ograničen, a postoji mnogo opcija, jedna od njih je jedinstvena kaskada monolitnih blokova u obliku stepenica, gdje se sitni šljunak izlije u praznine. Izgleda prilično originalno.

Svijetle monolitne cvjetne gredice za biljke

Kaktusi u monolitnim gredicama

Blok stepenice u vrtu

Zanimljiv interijer: 20 prekrasnih ideja za tapete za vašu sobu s prahom

Ocijenite članak
( Još nema ocjena )
Dodajte komentare

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: