Zašto su talijanski proizvodi za stvaranje modernog interijera najbolji izbor vizualni dokaz u zanimljivom izboru

Velika spavaća soba u svijetlim bojama

Pogledajte luksuzni boudoir s interneta, čiji je dizajn i set namještaja dizajniran na nevjerojatan stilski način.

Nevjerojatna izrada ne utjelovljuje se preko noći. Umjesto toga, razvija se tijekom desetljeća. Vještine se usavršavaju, vježbaju i razvijaju do savršenstva, a razni pogrešni koraci eliminiraju se pokušajima i pogreškama.

Nakon što se ti talenti poboljšaju, prenose se na sljedeću generaciju i tako dalje. Dakle, stvaranje provjerenog zanata prolazi.

Zato su talijanski proizvodi za kućanstvo i namještaj najbolji-obrtnici su stoljećima razvijali svoje vještine. Čak i nekoliko desetljeća prije naše ere, mještani su stvarali proizvode za svakodnevni život koristeći kamen, staklo i drvo.

Obrtnici su usavršili svoj talent i utjelovili bezvremensku Povijest zanata u izradi namještaja i keramike.

Kaže se da se kreativni duh nasljeđuje. Čini se da je to istina kada su u pitanju sicilijanski majstori. Vrijeme je to dokazalo, a danas Italija ostaje jedno od glavnih odredišta za robu luksuznog segmenta, a kao što ćete vidjeti u ovom članku, kreativne sposobnosti obrtnika dovele su do širenja asortimana brojnih proizvoda za kućanstvo.

Za vanjsku i unutarnju dekoraciju Talijanska sofisticiranost i visoka kvaliteta nešto je što svaki dom zaslužuje.

Čak i za uređenje vrtne parcele, talijanski dekor za dom je bezvremenski i elegantan. Imajte na umu nevjerojatan bazen iz studija Azipa, ima jedinstven oblik i nevjerojatnu izvedbu.

To je razlog zašto ove jedinstvene proizvode je najbolji izbor:

Prekrasan bazen u rezidenciji

Luksuzni dekor

Zemlja u kojoj je tržište monopolizirano na sofisticiranost i luksuz je Italija. Da biste to razumjeli, potrebno je samo posjetiti povijesne regije Toskana, Kampanija ili sjeverni lokalitet Furlanije-Julijske krajine, gdje možete iskusiti utjecaj Šika i gracioznosti.

Nevjerojatna arhitektura ovdje vlada svugdje, u zatvorenom i na otvorenom. Stupovi, kameni lukovi, arhitravi, namještaj-sve je savršeno izrađeno, ručno izrađeno, najviše kvalitete i izrade.

Iako većina nas nema priliku jednostavno se spakirati i preseliti u ovu mediteransku zemlju, u našim izvanrednim domovima možemo iskusiti izradu i kvalitetu proizvoda.

Zapravo, postoji dosta načina za dodavanje luksuza apartmanima. Ponekad to može biti i jednostavno poput podudaranja zlatnih stolica sa stolom za blagovanje (kao što je prikazano na donjoj slici) ili postavljanja zapanjujućeg kristalnog lustera na strop.

Hoćemo li uvesti pločice za upotrebu u kupaonici ili ćemo pronaći lokalne obrtnike u svojoj domovini koji su u stanju oponašati ove provjerene komade.

U svakom slučaju, možemo unijeti okus čudesne zemlje u vlastiti život. Ako ćete posjetiti ovaj poluotok, na putovanje ponesite veliki kofer u koji će stati svi predmeti, što svakako želite dodati u svoj stan.

Ovaj luksuzni salon za objedovanje iz Aina ispunjen je kvalitetom i ljepotom.

Veliki stol za blagovanje, stolice, svjetiljka s izvrsnim pogledom s prozora

Pločice i kameni radovi

Korištenje stijena i mozaika u sicilijanskom dizajnu interijera je beskrajno. Prekrasne sobe mogu biti prekrivene mramorom, umetnutim uzorcima pločica, travertinom i šarenom terakotom.

U stvari, neke od najvećih svjetskih sedimentnih naslaga stijena u svijetu nalaze se u gradu trivoli. Arhitekt Azipa prvi je primijenio iznimna svojstva i karakteristike građevinskog materijala u svom kreativnom procesu.

Pogledajte sličan dizajn: Neusporedive mogućnosti korištenja staklenih blokova-virtuozna igra sa svjetlosnim efektima

Korištenje stijena u lokalnoj gradnji provedeno je prije tisuću godina. Nevjerojatno je vidjeti da se mnoge od ovih drevnih metoda i tehnika još uvijek primjenjuju u današnje vrijeme. Ove provjerene vještine predstavljaju razlog nevjerojatne kvalitete nacionalne proizvodnje.

Iako kameni ukrasni predmeti i dizajnerski namještaj imaju visoku cijenu, vrijedni su ulaganja. Razmislite o iskorištavanju pjenušavog mramora ili travertina u kupaonici i hodniku ili rustikalnoj terakoti u vašoj kuhinji.

Postoji mnogo načina za uključivanje pločica u ugodan smještaj. Budući da nije jeftin, koristite materijal tamo gdje možete postići najveći učinak, a da biste postigli jedinstveni luksuz, morat ćete osloboditi dovoljno prostora.

Ova luksuzna kupaonica iz Azipa bila je obložena sjajnim mramorom i svjetlucavim pločicama, što joj je dodalo još veću privlačnost i šarm.

Kraljevska kupaonica okružena elegantnim sofama, ormarićima i kaminom

Stakleni proizvodi i pribor za kućanstvo

Grad Iphine dom je poznatog i vještog Murano stakla. Ova briljantna tradicionalna jela imaju bogatu povijest koja potječe iz Rimskog Carstva!

Izvrstan i atraktivan materijal koristi se u stvaranju raznih ukrasnih predmeta, lustera i naočala. To mogu biti jasni i kristalni komadi ili svijetli i šareni proizvodi.

Zbog svoje sposobnosti primjene različitog izgleda i izgleda, Murano staklo se lako može ugraditi u bilo koji dekor kuće. Najčešći predmet želje za većinu dizajnera i vlasnika kuća je sofisticirani luster.

Lako je shvatiti zašto su ova elegantna i zamršena rasvjetna tijela vrlo popularna. Jasan sjaj kristalnog sjenila u sofisticiranoj blagovaonici ili sjaj raznobojnih kristala u eklektičnoj kuhinji, naravno, dodaje šarmantan dodir ukrasu.

Možete pogledati internetske portale raznih trgovina kako biste odabrali pribor ili posuđe iz Murana za svoj dom. Ili, dok putujete, ponesite kući nezaboravno i vrijedno stakleno blago.

U salonu za goste, graciozna Svjetiljka privlači pažnju iz UMPINA, koja se izvrsno kombinira s bijelom i plavom paletom nijansi.

Kombinacije plavih tonova u dnevnoj sobi

Namještaj

Kreativni namještaj i rasvjeta zauzeli su deveto mjesto u deset popularnih odredišta za otpremu tereta 2014. godine, prema svjetskim izvoznim liderima. Ako pogledate sicilijanske proizvode i garniture za uređenje apartmana, lako ćete shvatiti zašto su se našli na vrhu popisa.

Imaju elegantan, sofisticiran i bezvremenski izgled koji se dobro slaže s različitim stilskim trendovima. Izrezbarene zakrivljene noge, umetnuta pozlata i duboki tonovi bogato poliranog drveta kombiniraju se u čudesnom namještaju.

Kao i većina drugih lokalnih stilova, umjetnost izrade slova seže daleko u korijene nacionalne povijesti.

Neke od najsofisticiranijih linija namještaja mogu se pratiti do malih talijanskih obiteljskih tvrtki. Ovaj oblik umjetnosti prihvaćen je generacijama i zadržava svoju visoku kvalitetu do danas.

To ne znači da je Talijan posvećen samo tradicionalnom stilu. Pročitajmo članak dalje kako bismo vidjeli što se događa na današnjem tržištu.

Namještaj proizveden u Italiji ima veličanstven i graciozan način. Pogledajte sljedeću fotografiju koja prikazuje ulaz s neobičnim stolom iz radionice Ace-Ace-Ace.

Dizajnerski komoda u retro stilu s ukrasnim elementima

Moderni proizvodi za kućanstvo

Iako povijest vlada u uređenju većine lokalnih proizvoda, njihova nadogradnja za minimalistički ukus definitivno je progutala značajan dio tržišta.

Dok se drvo uglavnom koristi u tradicionalnim završnim obradama, neki proizvođači namještaja transformiraju ga i poboljšavaju primjenom novih materijala kao što su plastika, čelik i smole. Osjećaj bogate povijesti u stvarima ostaje, ali sada ide paralelno s modernošću.

Minimalistički dekor ima jednostavne i čiste linije, ali i dalje odiše talijanskim stilom, a pritom ostaje sofisticiran i jedinstven. Kupaonica na sljedećoj fotografiji savršen je primjer onoga što ulazi na moderno tržište namještaja.

Besprijekoran dizajn i visoku kvalitetu materijala za završnu obradu u crno-bijeloj boji predstavio je studio carpinois.

Moderna dnevna soba izrađena je u baršunastim tonovima

Nakon što smo ovo pročitali, sigurni smo da će putovanje u Italiju biti na vašem popisu novogodišnjih želja. Istodobno, pokušajte dodati ovu nevjerojatnu baštinu ukrasu vlastitog doma.

Osim toga, postoje mnoge trgovine koje prodaju originalne proizvode s poluotoka u Sredozemnom moru.

Prilikom dizajniranja stana, ne zaboravite dodati dodir luksuznih pločica, Murano stakla ili elegantnog namještaja u unutrašnjost.

Ako ste poznavatelj minimalizma, tada će vam u pomoć priskočiti remek-djela modernih proizvođača koji ispunjavaju građevinsko tržište.

Koje biste ukrasne i unutarnje predmete ili dodatke željeli vidjeti u svojim rodnim zidovima?

Zanimljiv interijer: Zašto bi svatko trebao svoj dom učiniti "zelenim", odnosno ekološkim?

Ocijenite članak
( Još nema ocjena )
Dodajte komentare

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: