Višenamjenski polikarbonat u dizajnerskim rješenjima

Upotreba polikarbonata u unutrašnjosti dnevne sobe

Prije nego što je upotreba polikarbonata u unutrašnjosti postala uobičajena, vrtlari su ga upoznali. Uopće nije neobično vidjeti ovaj materijal koji propušta svjetlost, bizarno zakrivljen iznad kreveta na osobnim parcelama. Pažljivo štiti svako slijetanje od vjetrova i užarenog sunca.

Upotreba polikarbonata na osobnoj parceli

Prije nekoliko godina polikarbonat je počeo pouzdano istiskivati staklo i do danas njegova popularnost kao pokrivnog materijala za staklenik samo raste. I ne čudi, jer je ovaj inovativni razvoj sintetička termoplastična smola, koja je mnogo jača od stakla, ali ima upola manju težinu.

Međutim, ljetnikovac je postupno prestao biti jedino stanište polikarbonata. Poznati dizajnerski studiji već ga dugo koriste u izgradnji svih vrsta podova.

Zanimljivo rješenje je ugradnja pregrade s prozorom koji sobu dijeli na zone. Dimenzije otvora, položaj i dizajn mogu se uvelike razlikovati.

Pogledajte sličan dizajn: U svom vrhuncu ljepote: nevjerojatne fotelje filipinskog dizajnera Kenneth Cobonpue

Korištenje polikarbonatnog prozora u unutrašnjosti dnevnog boravka

Prozirni zid, po izgledu podsjeća na zaslon, ima sve šanse da postane najkreativniji element stana. Zadržavajući privatnost izoliranog područja, ipak vam omogućuje da osjetite prostranost i cjelovitost interijera.

Korištenje polikarbonatnih pregrada u unutrašnjosti

Čvrsti, izdržljivi i otporni na različite vremenske uvjete, polikarbonatni zidovi pružaju sobi visoku razinu prirodnog svjetla i izvrsnu toplinsku izolaciju.   

Korištenje polikarbonata u unutrašnjosti sa stepenicama

Ovaj neobični materijal koristi se i za oblaganje krovova. Bez težine i pouzdan, omogućuje vam da se divite nebu danonoćno.

Upotreba polikarbonata u unutrašnjosti s ostakljenim krovom

Polikarbonat ima dobru fleksibilnost, pa mu se ponekad daje neobičan oblik. Međutim, njegov uobičajeni izgled su pravokutni listovi, što je prilično prikladno za provedbu standardnih projekata.

Upotreba polikarbonata u unutrašnjosti verande

Razvoj suvremenih tehnologija omogućuje odabir polikarbonata najrazličitijih oblika, vrsta i boja. Od prozirnih svjetlosnih ploča do neprozirnih boja.

Stvorite interijer svojih snova bez oklijevanja!

Zanimljiv interijer: Je li moguće urediti vrt na krovu ako je ravan?

Ocijenite članak
( Još nema ocjena )
Dodajte komentare

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: