Upoznatioriginalni modni trendovi: 12 fotografija s interneta

Fotografija s interneta - silueta domaćice pedesetih

Tako funkcionira naš svijet: svakih 15-20 godina povijest ponavlja još jedan krug, a opet se nalazimo pred jedinstvenim remek-djelima davno zaboravljenih slika, ali već u novoj interpretaciji.

Stoga se danas pojavila ideja dodirnuti daleke 50-e prošlog stoljeća. Možda će se netko protiviti, dokazujući da je prethodna epoha izgleda neprikladno za naše dane.

No, pažljivo pogledajte ove slatke priče: na njima možete slučajno uhvatiti siluetu domaćice pedesetih, iako je vjerojatnije da će držati čašu za martini nego krpu s krpom.

Fotografija s interneta - unutrašnjost sobe

Sljedeće ilustracije stana uređenog u AIP-u pokazuju da je stil sredinom tog stoljeća izgledao kao nešto neobično, izvanredno. Ali to je bilo tada, a sada takav dizajn interijera apsolutno nije šokantan.

Pogledajte, prikladno je koristiti obične police ne samo u blagovaonici. Ove zračne strukture također su nezamjenjiv atribut inteligencije – ogromna količina literature slobodno sadrži njihove police.

Apartman uređen u stilu sredinom prošlog stoljeća

Apartman uređen u stilu sredinom prošlog stoljeća

Pogledajte sličan dizajn: Inspirirani odmorom: svijetle i nježne, sočne i šarmantne boje donesene s odmora

Tada nije postojao nijedan Instagram, ali na 56. fotografiji arhitekta, Instagram je izazvao popriličnu pomutnju u Novom Meksiku svojim modernističkim povlačenjem. A što je koštalo nerede boja obiteljskih stanova, asa (Italija) i asa (asa, 1959.)!

Ljubitelji pariškog stila sjetit će se poznatih dizajna Aimaina (1951.), proslavljenih Aimaina, aimaina. U isto vrijeme, zlatna mladost pedesetih poput spužve upijala je najnovije trendove modnih umjetnika asa, asa. Kao standard predstavljamo kuću iz snova iz Chelseaja.

Kuća iz snova iz Chelseaja-pariški stil

Kuća iz snova iz Chelseaja-pariški stil

Upečatljiv snimak iz ekskluzivnih arhiva u svemiru& Garden. Bez sumnje, takav ured zavedenog arheologa ili putnika atraktivan je dodir za ljubitelje foto hostinga na Internetu. Znatiželjne ideje malog prostora posebno su privlačne.

Poput sljedećeg elegantnog izgleda? Naravno, do sada slične note privlače osobe s izvrsnim ukusom, a oni se odlučuju za ukrasne predmete tvrtki asa i asa.

Snimka iz ekskluzivnih Arhiva asa &asa; asa

Snimka iz ekskluzivnih Arhiva asa &asa; asa

Poznavatelj modernog dizajna Naina voli ispuniti prostor zabavnim detaljima koji oduševljavaju Vintage obožavatelje. Želite li se ponovno vratiti u prošlost? Tada je okruženje šezdesetih i sedamdesetih Savršeno za to.

Fotografije s interneta

Fotografije s interneta

Fotografije s interneta

Fotografije s interneta

Zanimljiv interijer: Kako profesionalno fotografirati interijer-praktični savjeti poznatih stručnjaka

Ocijenite članak
( Još nema ocjena )
Dodajte komentare

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: