Ugodna nježnost pamučne haljine: elegantno ukrašavamo dosadne posude za kućno cvijeće

Cvjetni goshki ukrašen čipkom

Većina žena voli cvijeće i ukrašava ih ne samo sredinom stola, već i polovicom stana. Mislimo da će ova tema biti zanimljiva posjetiteljima naše stranice. Svi znaju da Kućne biljke emitiraju kisik i gutaju ugljični dioksid. I što više zelenila imate na prozorskoj dasci, zrak je čišći i lakše je disati.

Za cvijeće, kao i za osobu, morate odabrati pravu odjeću. Trebali bi biti ugodni i ne skučeni. Izbor lonaca u trgovinama je ogroman, ali i cijena vas tjera na razmišljanje. Što je ovaj predmet ljepši, to je veći njegov trošak.

Zato vam želimo ponuditi vlastitu verziju dekora.

Za izradu proizvoda trebat će vam:

  • pamučna čipka;
  • bež široka pamučna čipka;
  • škare;
  • ljepilo.

Ukrašavanje saksija: korak po korak vodič

1Premažite svoj lonac ljepilom.

Pogledajte sličan dizajn: Erik Kvakkel: smiješni crteži i škrabotine na marginama srednjovjekovnih knjiga

2Zatim izmjerite željenu duljinu čipke i zamotajte posudu.
3Zamotajte ga do kraja ili do pola. Moguće je i horizontalno i vertikalno ukrašavanje. Koristite čipku u različitim stilovima, bojama.

Fantazija! Sada će u vašem domu uvijek biti ljeta! Ne samo da ste zadovoljni, već i vaše cvijeće. Takav dekor oduševit će oko, a vaši će se gosti diviti dizajnerskim sposobnostima i čistoći koju posjedujete.

Zanimljiv interijer: Bojanje saksije za cvijeće: brza transformacija običnog glinenog proizvoda u jedinstveni ukrasni element

Ocijenite članak
( Još nema ocjena )
Dodajte komentare

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: