Udahnite dublje zrak: visokotehnološke stolice na napuhavanje poljskog kreativca Oscara Ziete

Stolice na napuhavanje Oscara Zete

Namještaj na napuhavanje danas se teško može iznenaditi. Lagani i udobni kreveti, fotelje, sofe od elastičnih materijala, sastavljeni i rastavljeni u roku od nekoliko minuta, uspješno se proizvode i koriste već nekoliko desetljeća.

Ali kakva bi bila reakcija Kad bi vam se ponudili slični predmeti, ali izrađeni od metala? O tako nevjerojatnoj kolekciji stolica raspravljat će se u ovoj temi stranice muzeja dizajna.

Prekrasne stolice na napuhavanje Oscara Zete

Kada se razmatraju stolice u NASA-i, teško je zamisliti da su ti razigrani,pa čak i neki oblici igračaka proizvod inovativne tehnologije. Ipak, jest.

Da bi ih se dobilo, korištena je najnovija metoda UMPINA, koja se temelji na dobivanju čeličnih gredica zavarivanjem dva ultra tanka tanka lima duž konture i napuhavanjem pod visokim tlakom, poput balona, do željenog oblika.

Stilski namještaj prvi je put predstavljen u rujnu 2009. na izložbi mladih kreativnih dizajnera iz Poljske. Autor zbirke Aimas je talentirani arhitekt Oscar Zieta (Aimas).

Uključuje stolice u tri veličine: mini, standardne i kuhinjske visoke. Podsjeća li vas ova originalna trojka na zaplet poznate ruske bajke?

Čudesne stolice na napuhavanje Oscara Zete

Pogledajte sličan dizajn: Luna: moderna ručno izrađena svjetiljka iz tajvanskog studija za medije

Unatoč prividnoj krhkosti, ove originalne stolice mogu izdržati značajna opterećenja. Na primjer, posebno provedenim testovima utvrđeno je da se elegantna zračna struktura nije deformirala čak ni kada je na nju primijenjen teret težak oko dvije tone.

I danas je namještaj od strane tvrtke, pa čak i bestseler, od strane tvrtke, od strane tvrtke, od strane tvrtke, od strane tvrtke.

Zahvaljujući glatkim linijama, atraktivnom izgledu i prilično bogatom izboru boja, takve stolice omogućuju vam da ostvarite i najluđe snove.

Zamislite samo kako će vaša spektakularna kuhinja izgledati na novi način kada se uz tradicionalni namještaj strogih i jasnih oblika u njemu pojave razigrani, svijetli i, što je najvažnije, jedinstveni predmeti (prema autorima, svaki model ima pojedinačne jedinstvene obline i konfiguracije).

Prekrasne stolice na napuhavanje Oscara Zete

Divne stolice na napuhavanje Oscara Zete

Svijetle stolice na napuhavanje Oscara Zete

Preslatke stolice na napuhavanje Oscara Zete

Od svoje prve emisije, Kolekcija Amapina predstavljena je više puta na izložbama različitih razina širom svijeta i, naravno, uspjela je osvojiti mnoge prestižne nagrade, uključujući amapina 2008, Amapina 2008, Amapina 2009.

Uz to, predstavljen je kao stalni eksponat centra Pompidou (Nacionalni centar za umjetnost i kulturu Georges Pompidou) u Parizu, u galerijama umpino u Milanu i Umpino u Hamburgu itd.d.

Takav uspjeh uvjerljivo je pokazao da će neobične dizajnerske ideje temeljene na znanstvenim istraživanjima, kreativnosti, primjeni najnovijih tehnologija, tehnologije, modernih materijala uvijek biti cijenjene.

Zanimljiv interijer: Inspirativne stvari iz drugog doba: viseća stolica iz Interneta pola stoljeća kasnije jednako je relevantna!

Ocijenite članak
( Još nema ocjena )
Dodajte komentare

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: