U seoskom stilu

Drveni stol i stolica u seoskom stilu

Što vam padne na pamet kad čujete riječ "selo"? Obično je to skromna kamena kuća sa starinskim vodenim kotačem u blizini i bujno rascvjetanim zelenilom u kojem ptice veselo lutaju. Ružičaste nijanse Pune jednostavnosti i spokoja upotpunjuju izgled.

Ugodan i šarmantan seoski stil ugodne su uspomene iz prošlih dana. Odražava osobnosti koje u njemu žive više od ostalih. Unutrašnjost je do vrha ispunjena dragocjenim predmetima i hirovita je u svom jednostavnom izgledu. Pokušajte pomiješati svoje stvari tako da odražavaju vaš život.

Prekrasan namještaj u stilu zemlje

Dekoracija hodnika u stilu zemlje

Iako svatko ima drugačiji koncept lijepe palete boja, rustikalni interijer naći će mjesto za svaku od njih. Posjetitelji stranice muzeja dizajna bit će znatiželjni znati: u takvom dekoru glavna stvar je pronaći nešto što će vas usrećiti.

Mirna gama koja graniči s jednobojnom stvara mir. Protok eklektične mješavine boja odražava osobnost i šarm. Odaberite jednu stvar, ili obje ideje, ili nešto između – sve je to sasvim prihvatljivo za takav dekor.

Posebni Tekstil

Tekstilni jastuk i pokrivač u seoskom stilu

Pogledajte sličan dizajn: Svjetla i sjene: eksperimentalne slike Johna V. Muntian

Tekstilni jastuk na kauču

Dodavanje prozirnih tkanina prekrasan je način da unesete dašak šarma u dom. Jednostavna prirodna vlakna i tkanine poput pamuka i lana izgledaju vrlo ugodno i gostoljubivo. Interijer zemlje savršena je kombinacija čistoće, stila i topline.

Opuštajuća udobnost kod kuće

Bijeli kuhinjski namještaj u seoskom stilu

Namještaj za dnevni boravak u seoskom stilu

Ovaj smjer u dizajnu nadahnjuje osjećaj da morate živjeti… i živjeti ugodno. Za ukrašavanje vrijedi odabrati bojanje zidova, meke oblike i ugodne prigušene boje. Kada se želite opustiti i dušom i tijelom, prostor uređen na ovaj način pomoći će u tome.

Neka kuća bude jednostavna, ali ne previše slatka

Tekstil za spavaću sobu u seoskom stilu

Dekoracija kuhinjskog prostora u seoskom stilu

Pasteli se, naravno, odvijaju u sličnom okruženju, ali ne u prvom planu. Kao i kod svakog dekora, i ovdje je važno osigurati ravnotežu. Jin i Jang. Slatki šarm s čvrstom potporom.

Iako su takve palete prilično mekane, dodavanje određenih akcenta pomoći će da soba ne postane previše zamorna. Oblaganje drvetom ili posebnim pločama omogućit će uređenje kuće u rustikalnom stilu, čak i u urbanim uvjetima.

Drveni namještaj u seoskom stilu

Stvari koje sadrže povijest ne samo da prenose šarm, već su i prekrasan dodatak prostoru. Pronađite predmete s dotrajalim, usitnjenim komadima ili jedinstvene primjere starih vremena, poput izrezbarenih nogu za kadu. Pažljiv odabir Vintage proizvoda u sobi nagradit će je slatkim karakterom i divnom udobnošću.

Zanimljiv interijer: Prekrasna kuhinja u seoskom stilu nepogrešiva je tehnika dizajna koja će se uspješno uklopiti u bilo koju sobu

Ocijenite članak
( Još nema ocjena )
Dodajte komentare

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: