Trodimenzionalni model: konceptna drvena stolica na televiziji

Drvena stolica

Čitatelji će biti zainteresirani da saznaju da Škotska riječ " IPA " ("Ane") u prijevodu znači "jedan blok". Dizajneri studija "Ina-Ina" iz australskog grada Melbournea napravili su originalnu stolicu za sjedenje od jednako izrezanih drvenih blokova koji su montirani na čelični okvir.

Dizajn studio "Ina-Ina" osnovao je profesionalni industrijski dizajner ina (Troi Backhouse), koji je poznat po svojim prilično originalnim dizajnom ne samo u svojoj domovini-Australiji, već i daleko izvan njezinih granica.

Duge noge drvene stolice

Krajem 90-ih godina prošlog stoljeća, Troja je posebno došao u glavni grad Ujedinjenog Kraljevstva, London, kako bi sudjelovao u restauratorskim radovima u "Aimas" ("Britanski muzej") i kapeli u" Aimas "("King' s College u Londonu").

Pogledajte sličan dizajn: Niioko Ikuta: nježni blues i očaravajući ples u geometrijskim skulpturama od laminiranog stakla

"Ane" stolica je originalna stolica na drvenim nogama s čeličnim okvirom premazanim prahom, na koji su pričvršćeni drveni blokovi određenog oblika, stvarajući udobno sjedalo ergonomskog oblika.

Sjedalo drvene stolice

Projekti dizajnera pod vodstvom Troja Backhouse odlikuju se jedinstvenošću i originalnošću. "Naši su dizajni izrađeni pažljivo i imajući na umu da moraju imati estetski izgled.".

Kreacija može biti buntovna, zabavna ili tehnički precizna, ali istovremeno lijepa, funkcionalna, izdržljiva i osobna", priznaje Troi.

Drvena stolica na bijeloj pozadini

Zakrivljeni oblik drvene stolice

Zanimljiv interijer: Trodimenzionalni dizajn: stolica izrađena od prešanog otpadnog papira iz svemira Hermanna Augusta Vaitseneggera

Ocijenite članak
( Još nema ocjena )
Dodajte komentare

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: