Trenutni trendovi modernog dizajna: stilizirane piramide u predmetima interijera

Kreativne viseće svjetiljke

Svaka odrasla osoba često sanja o povratku u djetinjstvo. Umjetnici i dizajneri imaju izvrsnu priliku ostvariti svoje snove u svojim kreacijama.

1. Stolica No. 0052, prirodni materijal, Koža i rogovi jelena, dizajner Takesi Savada

Ako pogledate izum Takesi Savade, mogli biste pomisliti da dolazi s Dalekog sjevera, jer je svoje potomstvo napravio od prirodnog drveta i u ukrasu koristio prirodno krzno zvijeri. Čak je i stolicu okrunio prirodnim rogovima.

Stolica Za Animaciju. 0052 od prirodnog materijala

2. Stolna računala, drvo, ukras mia hamborg&pojačala;

Mia Hamborg kao dijete vjerojatno je jako voljela sakupljati piramide. I tako je svoj izum prikazala i u obliku raznobojne piramide. Dakle, želim uzeti i rastaviti ovaj stol i pokušati spojiti njegove dijelove na neki drugi način.

Stol od drveta

3. Lampa King, Autoban

Navikli smo vidjeti okvir svjetiljke izrađen od metala, ali dizajner je u ovu kreaciju odlučio unijeti element novosti i zamislio ga od tamnog drveta, lakiranog.

Lampa King od Autoban

4. Stolna tehnologija, dizajnerica Katie Stout

Dalje vidimo prekrasnu kreaciju kreativno nadarene ličnosti Katie Staun. Stol je savršen za dječju sobu. Uz to, možete savršeno razviti svoju maštu, zamišljajući: tko vas podsjeća na noge stola ili što je prikazano na njegovom stolu.

Stolna računala dizajnerice Katie Stout

Pogledajte sličan dizajn: Kako interijer kuće može odražavati vaše hobije i stav prema životu

5. Tepih, Vuna, dizajnerica Patricia Urkiola, Carpenter

Tepih je nužna stvar u svakoj sobi, a takvo umjetničko djelo Patricije Urkiole, pa čak i od prirodne vune, izvrstan je dodatak bilo kojoj sobi ili stepenicama. Vaši će gosti biti vrlo zadovoljni penjanjem na takve pragove.

Tepih od vune

6. Shredder za začine, Shredder za začine, Shredder za začine, Shredder za začine

Svaka kuhinja uvijek je puna raznih dodataka, a ti će drveni predmeti dobro doći. Kombinacija različitih boja oživjet će sobu.

Shredder za začine

7. Stolica Well Rukovalo, Anthropologie

Vrlo neobična kombinacija boja i oblika u ovoj stolici čini je dovoljno privlačnom. Njegove noge nalikuju abakusu, a ruka se proteže da baci kosti.

Stolica Well Rukovalo

8. Vaza iz kolekcije Carpine, raznobojno staklo, umjetnica Patricia Urkiola, Carpine

Sve žene vole da im se daruje cvijeće. Tvorac ove vaze vjerojatno nije iznimka, jer je oživio tako sjajnu ideju izvanredne vaze. Kombinacija različitih nijansi čini je privlačnom.

Vaza iz kolekcije NASA

9. Drvena stolica za kavu, dizajn ureda za kavu

Takva stolica lako se može predstaviti stranim gostima kao suvenir umjesto uobičajenih lutki za gniježđenje. Ukrasit će svaku sobu.

10. Stolna računala, staklo, dizajner Borek Shipeck, televizija& Moroni

Šarene staklene noge najrazličitijih oblika daju krhkost ovom komadu, ali uvijek će biti ukras za dom.

Stolna televizija, staklo

11. Svjetiljka iz kolekcije ACE-acepa, dizajner Tagir Mahmood

Naša svjetiljka je i jednostavna i neobična. Lako se uklapa u unutrašnjost bilo koje sobe. Bijela strogost abažura izglađena je raznobojnim drvenim detaljima.

Svjetiljka iz kolekcije Ace-Ace

12. Kavana za kavu u Varni, projekt studija za Studio

Uvijek je lijepo popiti kavu u društvu ili u sjajnoj izolaciji u odgovarajućem okruženju. Naš kafić je upravo na vrijeme za to vrlo raspoložen.

Kavana u Varni

Zanimljiv interijer: Trenutni trendovi: ukrasite svoj dom popularnim bojama sezone

Ocijenite članak
( Još nema ocjena )
Dodajte komentare

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: