Top najzanimljivijih trendova u ukrašavanju zabava, nakon čega vaši neprijatelji neće imati argumenata!

Čim sunce počne zagrijavati zemlju koja se ohladila nakon duge zime, počinjemo se puniti njegovom energijom i osjećamo približavanje dugo očekivanog proljeća. A početak ovog prekrasnog doba godine nije grijeh pravilno slaviti!

Muzej dizajna nudi vam pregled najnovijih trendova u uređenju zabava, od kojih su mnogi zapravo stari nekoliko godina, ali poprimili su novi izgled i sada nas mogu oduševiti s još većim uspjehom.

Koristite naše savjete i postanite pravi as u organiziranju najzabavnijih događaja za prijatelje i kolege.

Vijenci i viseći ukrasi

Vijenci, transparenti i zastave služili su kao blagdanski ukrasi već desetljećima, ali zanima nas što danas predstavljaju. Posljednjih godina postalo je moderno ukrašavati sobe stropnim vijencima od papirnatih figura, predloške za koje se mogu preuzeti na internetu. Na donjoj fotografiji nalazi se Elegantan vijenac od raznobojnih i folijskih papirnatih kutija.

Papirnati vijenci za stvaranje svečanog raspoloženja

Stropni vijenac od papira iz Interneta& Farrell

A ovo je prilično jednostavan za izradu vijenac od papirnatih kristala iz Ace. Na službenim stranicama tvrtke nalaze se upute s detaljnim fotografijama. Teško je zamisliti elegantnije utjelovljenje dvobojne geometrije!

Papirnati vijenci za stvaranje svečanog raspoloženja

Stranačka Garland iz TV-A

Papir s uzorkom izvrstan je za izradu nakita jer s njim ne morate razmišljati o dodatnom ukrašavanju svjetlucavima ili bojom. Predloške za izradu ovih mini zvijezda možete preuzeti na službenoj stranici za internet ili iz drugih izvora.

Papirnate zvijezde za stvaranje svečanog raspoloženja

Papirne zvijezde prema uzorcima iz oceana

Vijenci od zastava nikada nisu izašli iz mode, ali posljednjih godina počeli su se koristiti za ukrašavanje svečanih događaja cijelo vrijeme. Da biste izgledali originalnije, pokušajte sami izraditi kunane zastavice od zanatskog papira. Obična električna zavjesa sa žaruljama izgledat će mnogo zanimljivije na večernjoj verandi ako je ukrašena zastavicama u boji.

Zastavice za stvaranje svečanog raspoloženja

Šarene kunane zastave lepršaju na vjetru

Konfeti

To je klasik. Sada je u prodaji ogromna raznolikost vrsta konfeta, uključujući kvadratiće od folije, šarene zvijezde i klasične krugove.

Krugovi od tkanine za stvaranje odmora

Konfeti uvijek daju osjećaj slavlja

Zabavna ideja: Bacači konfeta. Uostalom, konfeti su mnogo zabavniji za bacanje nego za prikupljanje. Takve bacače vrlo je lako napraviti vlastitim rukama, a svako slavlje zahvaljujući njima ispasti će jednostavno nezaboravno!

Cijevi s papirima za vedro raspoloženje

Cijevi za bacanje konfeta

Proizvodi od papira za postavljanje stola

Prošli su dani kada su papirnati tanjuri i stolnjaci bili zanemareni. Naravno, uvijek su se koristili na dječjim zabavama, ali zabave za odrasle održavale su se samo uz klasično posuđe.

Pogledajte sličan dizajn: Jednostavno upravljanje organizacijom-slike i savjeti za postizanje tog cilja

Moderni papirnati tanjuri toliko su lijepi i elegantni da ih mnogi rado kupuju za svoje događaje.

2 šarene ploče za stvaranje dobrog raspoloženja

Papirnate ploče Joea Choa

Svijet s nestrpljenjem iščekuje svaki novi proizvod s interneta. Jedan od njih su papirnate salvete s geometrijskim uzorkom-izbliza na fotografiji ispod:

Jedinstvene salvete za zabavu

Salvete za zabavu za Noć vještica Jo cho

Da, ponekad suradnja dizajnera s robnim markama može donijeti vrlo zanimljive plodove. Vaša je zabava savršeno mjesto za njihovo izlaganje. ]

Papirni ventilatori

Teško je nikoga iznenaditi papirnatim ventilatorom, ali organizatori događaja naučili su ih koristiti vrlo neočekivano. Popularan način korištenja obožavatelja na modernim proslavama je lijepljenje zidova kako bi se stvorila originalna pozadina. Pogledajte sofisticirane obožavatelje od papirnatog papira s interneta:

Papirnati kišobrani za stvaranje svečanog raspoloženja

Glavna stvar je odabrati prave boje

Sljedeća slika prikazuje vijenac od papirnatih ventilatora. I da, to je još jedna kreacija u vezi s oceanom. Vrlo je teško ne postati obožavatelj ove marke.

Viseći vijenac za blagdansko raspoloženje

Originalni vijenac koji možete sami izraditi od gotovih papirnatih ventilatora

Pinjata

Pinjate su nekada bile ogromne i kupovale su se u trgovinama za odmor. Danas ljudi sami izrađuju igračke od papier-machea, čiju su ideju Meksikanci dali svijetu. A zašto ne? Ako odvojite malo vremena, svoju zabavu možete ukrasiti zapanjujućom pinjatom koja neće biti nigdje drugdje i nitko drugi.

A kako vam se sviđa ovaj zabavni primjerak u obliku krafne?

Dekor za stvaranje svečanog raspoloženja

Domaća pinjata prema projektu Journal

Mini pinjate su također vrlo popularne. Zahvaljujući njima, svaki sudionik stranke dobit će svoj dio zabave. Usput, o dijelovima, ili točnije, o komadima. Uzmite u obzir ideju izrade preslatkih kutija slatkiša u obliku komada rođendanske torte. To je još jedan projekt za.

Papirna torta za stvaranje svečanog raspoloženja

Ove pinjate ne moraju se udarati štapom

Pinjate mogu postati ukras svečanog stola ako su napravljene tako minijaturne da se svaka od njih može staviti na osobni tanjur. Saznajte više o tome kako sami napraviti takve kutije-pinjate na službenim stranicama tsina.

Nevjerojatne salvete za stvaranje blagdanskog raspoloženja

Zapanjujuće lijepe pinjate prema projektu Iphine

Štapići za miješanje koktela

Donedavno su štapići za miješanje često bili ukrašeni šljokicama u obliku male metlice ili vatrometa. Oni su sada prilično popularni, ali dizajneri imaju mnogo drugih ideja za ukrašavanje ovih blagdanskih atributa. Koristi se čak i glina. Predstavljamo vam elegantnu bambusovu koktel palicu iz kolekcije Iphine& Astronauti poniženi kuglicama od pečene gline:

Dekoracija svečanog stola

Ukrasite bambusove ražnjeve šarenim kuglicama od mase za stvrdnjavanje za modeliranje

Tko bi pomislio zalijepiti perje na ražnjiće za koktele? Dizajneri na internetu upravo su to učinili. Ispalo je izvrstan dodatak bilo kojem piću:

Dekoracija svečanog stola

Pokušajte čvrsto pričvrstiti perje kako ne bi postalo dio koktela

Banneri

Banneri za zabave trenutno su u trendu, iako smo ih navikli smatrati atributima velikih događaja, poput ceremonija dodjele nagrada ili prezentacija. Kako vam se sviđa ideja ukrašavanja zida očaravajućom Indigo slikom mjeseca kako biste stvorili tajanstvenu atmosferu na tematskoj zabavi?

Zidna instalacija za stvaranje odmora

Mjesečev transparent s interneta

Skice bannera možete preuzeti na mreži ili sami nacrtati.

Svijetli dekor za stvaranje svečanog raspoloženja

Još nekoliko ideja za ukrašavanje natpisa iz Interneta

Zanimljiv interijer: Top trendovi modernog dekora prošle 2014. godine

Ocijenite članak
( Još nema ocjena )
Dodajte komentare

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: