Stvorite sve uvjete za uživanje jedni u drugima na Valentinovo i budite sretni

Dekor slova

Dobar dan, dragi čitatelji muzeja dizajna!

Danas ćemo razgovarati o jednom od novih praznika za nas. Valentinovo, ili Valentinovo, kod nas je postalo popularno ne tako davno, u usporedbi, na primjer, s Međunarodnim danom žena ili danom branitelja domovine.

Ovi blagdani već dugo imaju svoje tradicije, a kako ih slaviti nikome ne postavlja pitanja. No, datum 14. veljače do sada ima samo jedan atribut Valentinove kartice. Iz nekog razloga daju ih svi i svima, od novorođenčadi do baka.

Iako je, prema našem mišljenju, ovo slavlje ljubavnika i ljubavnika, i samo njih. Upravo bi ovaj dan dva ljubavna srca trebala provesti zajedno i učiniti ga nezaboravnim i originalnim.

Paljenje svijeća

Kada planirate ugostiti Valentinovo, nije potrebno usredotočiti se na nešto veliko i skupo. Mnogo je sitnica koje vrlo često mogu ugoditi i ugrijati srce voljene osobe puno više od samo jednog velikog dara.

Pokušajte osigurati da upravo ove originalne sitnice prate vašeg ljubavnika od jutra do kasno navečer.

Svijeće u staklenci

Na primjer, započnite jutro poklonom nekoliko lijepih cvjetova. Zatim za doručak kava s golubicama obojenim vrhnjem i kolači u obliku srca.

Pogledajte sličan dizajn: Veličanstvena kolekcija svjetiljki iz studija

Slatka srca

Tijekom dana možete ugoditi voljenoj osobi raznim originalnim sitnicama sa simbolima ljubavi. To su cvijeće, originalne razglednice i zračne obojene kuglice. Sve ovisi o Vašoj domišljatosti i mašti.

Ako ste na današnji dan razdvojeni, pošaljite voljenoj osobi nekoliko pisama na telefon ili putem Interneta s riječima ljubavi i srcima.

Slatkiši u šalici

I naravno, najsvjetliji dio ovog svečanog datuma trebao bi biti večer. Možete naručiti večeru u restoranu, gdje će sve do najsitnijih detalja biti ukrašeno simbolima Valentinova.

A sve možete sami urediti kod kuće. Odlučivši provesti večer zajedno, prije svega, ne zaboravite kupiti svijeće u obliku srca. Još je bolje napraviti ukrasne svijeće vlastitim rukama. Rasporedite ih po sobi, stvorit će intimnu atmosferu.

Staklenke sa svijetlim punjenjem

Inače, takve svijeće gore prilično dugo, a možete ih koristiti još nekoliko večeri.

Svijeće u drvenoj obradi

Ukrasite svoj krevet laticama ruže, pripremite šampanjac i čokoladu, prekrasna jela. Ne zaboravite na još jedan popularan i vrlo ukusan simbol ljubavi jagode. Umočite ga naizmjence u bijelu i tamnu čokoladu i postat će još ukusniji i originalniji.

Ostaje uključiti tihu i ugodnu glazbu, isključiti sve telefone i uživati u večeri samo zajedno.

Čaše šampanjca

Jagode prekrivene čokoladom

Krevet s laticama ruže

Zanimljiv interijer: Zid s čokoladnim srcima divan je poklon za Valentinovo iz Interneta

Ocijenite članak
( Još nema ocjena )
Dodajte komentare

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: