Stolna lampa za stol: Savršena ravnoteža boja, svjetla i proporcija

Stolne svjetiljke

Osnovana 1980. godine, tvrtka Ipasina do danas je stekla međunarodni status. Njezino osoblje radi u različitim područjima dizajna, stvarajući projekte za vodeće proizvodne i komercijalne marke.

2009. godine, Asa je razvila sliku Stolne Svjetiljke asa, nakon što je naručila veliku talijansku industrijsku skupinu asa. Različiti materijali, organski kombinirani jedni s drugima, tvore izražajnu strukturu, što je rezultat preispitivanja tradicionalnog dizajna.

Vodoravne površine poliuretanskog sjenila izrađene su od stakla koje nježno raspršuje svjetlost svjetiljke. Kompaktna baza i Potporna šipka od aluminijske legure u velikoj su suprotnosti s gornjim cilindrom u smislu volumena. Zahvaljujući tome, svjetiljka postaje savršeno uravnotežen i samodostatan element interijera.

Pogledajte sličan dizajn: Internet: Kreativni industrijski minimalistički stil

Crvena stolna svjetiljka

Okrugla Stolna svjetiljka u crvenoj boji

Bijela Stolna svjetiljka

Materijal stolne svjetiljke

6 godina nakon što se pojavio na tržištu, i dalje je popularan među kupcima. Internet proizvodi modele u tri najtraženije boje-crvenoj, crnoj i bijeloj.

Zanimljiv interijer: Stolna svjetiljka

Ocijenite članak
( Još nema ocjena )
Dodajte komentare

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: