Stol, spremište, police i ljestve u jednom izgledu. Inovativni dizajn Acepa od Acepa

Multifunkcionalno stubište od interneta

Zanimljiva kombinacija ugrađena u značajke dizajna

Višenamjenski namještaj je vrlo popularan ovih dana. Mogućnost uštede prostora u malom interijeru bez odricanja od udobnosti je trend koji mnogi dizajneri pokušavaju uzeti kao koncept.

Za vašu pažnju izvorni uzorak instaliran u privatnoj kući u Haagu. Jedinstveni proizvod Ipaina primjer je stila i ergonomije, na čijoj je slici programer projekta ipaina utjelovio sve vrste parametara.

Na prvi pogled – ovo je stubište, ali vrijedi pažljivo pogledati, a vidjet ćete i dodatni prostor za odlaganje, radno mjesto, police s malim policama. Inovativni dizajn udvostručit će vaše mogućnosti bez oduzimanja puno prostora.

Neobična multifunkcionalna ljestvica od interneta

Model koji će se skladno uklopiti u unutrašnjost modernog stanovanja

Jedinstveni komad ručno je izrađen od hrastovog drveta i crnog čelika, što će se vrlo lijepo uklopiti u vaš dekor kuće. Kombinacija materijala ističe ga i daje mu šik industrijski dizajn koji je savršena opcija za minimalistički dom.

Pogledajte sličan dizajn: Originalna podna svjetiljka Amapa iz studija Amapa za tvrtku Amapa

Nevjerojatna multifunkcionalna ljestvica od Acepa

Prekrasan dizajn

Struktura je podijeljena na dva dijela. Postoje gornji i Donji dijelovi koji se mogu prilagoditi potrebama korisnika. Police i pretinci za odlaganje integrirani su u dizajn i izvrsni su za postavljanje i prikazivanje stvari, pribora. Niz ploča različitih visina može se koristiti kao stol, police, ali i stepenice.

Čudesna multifunkcionalna ljestvica od interneta

Metalni okvir i drvena tekstura izvrsno se kombiniraju kako bi stvorili zapanjujuće kontraste između tekstura

Kreativni multifunkcionalni ljestve od Acepa

Prostranost i vizualna privlačnost bit će dobro rješenje za malo stanovanje

Bez obzira imate li mali stan ili prostranu kuću, racionalna ušteda prostora ostaje prioritet u svakom slučaju. Danas možete pronaći dovoljno uzoraka kreativnog namještaja koji će vam pomoći organizirati smještaj, a da pritom ne ometate vašu udobnost, slobodu kretanja, vizualnu privlačnost i samo naglašavate individualni stil interijera.

Inovativni dizajn ovog komada impresionira svojom multifunkcionalnošću jer kombinira ljestve, police i radni prostor koji se lako mogu koristiti u isto vrijeme, a da ni na koji način ne utječu na vašu udobnost.

Zanimljiv interijer: Plastika i ekspresivnost umjetnog kamena u dizajnu namještaja asa od asa

Ocijenite članak
( Još nema ocjena )
Dodajte komentare

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: