Sofisticirani i fantastični stol za medije

Prekrasan stol - pogled odozgo

Pripremili smo zanimljivu i uzbudljivu priču o inovativnim i spektakularnim idejama u dizajnu, koje su se odrazile na živopisno i nezaboravno kreativno remek-djelo majstora Ipasina.

Veličanstveni slojeviti stolić za kavu s neobičnim dekorom i originalnom konceptualnom idejom koja vam omogućuje da shvatite tajne oceanskog dna, moći će zadiviti vašu maštu.

Kao i svi projekti nadarenog dizajnera, prekrasan i spektakularan stol IPA nevjerojatan je izgled koji utjelovljuje bezdan i neodoljiv ponor.

Njegov dizajn proizveden je primjenom pažljivo odabranih slojeva drva i stakla koji repliciraju geološke rezove oceana.

Dizajnerski stol-bočni pogled

Obratite pažnju na nevjerojatan i spektakularan izgled, monumentalnu bazu i organsku trodimenzionalnu ploču stola.

Divan stol

Ovaj komad namještaja je višenamjenski, ali u isto vrijeme, kao i prethodne kreacije majstora, igra se gravitacijom.

Pogledajte sličan dizajn: Jason Frini: zabavni anatomski detalji popularnih igračaka

Kreativne noge, veličanstveni stol

Dizajnerski stol povezan je s nevjerojatnom dubinom koja stvara iluzorni geološki presjek, toliko je očaravajući svojim izgledom, poput bijesne površine mora.

Prekrasan stol uz zid

"Gledao sam listove debelog stakla u svojoj industrijskoj tvornici i primijetio kako Materijal potamni kad se na njega nanese više slojeva.". Na isti način, morska površina postaje zasićena kako se produbljuje.

Htio sam iskoristiti ovaj efekt za repliciranje namještaja koji predstavlja stvarni komad zemlje na morskom dnu. Kao da je mitska sila podigla savršeni pravokutnik zemljine kore koji će se koristiti kao divan ukras", otkriva dekorater Azipa.

Izvorni stol

Dizajner i njegov tim radili su na nevjerojatno očaravajućem projektu u svom londonskom studiju godinu dana. Eksperimentirali su sa skulpturom stakla i teksturom drveta, kao i raznim trodimenzionalnim efektima kako bi utjelovili učinak predstavljanja geološke karte.

Jedinstveni stol za gledanje iz radionice za gledanje

Obrtnici u Londonu izradili su dizajn kreativnog namještaja vlastitim rukama od visokokvalitetnog drveta i debelog jakog stakla. Ograničeno izdanje predstavljeno je u 25 primjeraka.

Neobična ploča stola, šik stol

Dizajn stola osmislio je i oživio dizajner Azipa za arhitektonski studio Azipa.

Zanimljiv interijer: Elegantna" vinjeta " u unutrašnjosti kuće: elegantan ručno rađeni stolić za kavu

Ocijenite članak
( Još nema ocjena )
Dodajte komentare

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: