Sofisticirani Dodaci za dom u stilu Art Nouveau europskih dizajnera

Originalni pribor za dom u stilu Art Nouveau

Pribor za dom Art Nouveau: mini stol s čeličnom bazom

Danska proizvodna tvrtka Amapa ponovno je sudjelovala na godišnjoj izložbi Amapa & Amapa, gdje je iz svoje nove kolekcije predstavila namještaj, Rasvjetna tijela i pribor za dom Art Nouveau.

Serija je dobila ime Aptaina, jer su njezini tvorci inspiraciju crpili iz djela poznatih kipara, arhitekata i dizajnera s početka aptaina stoljeća. Međutim, ne radi se o konceptualnim proizvodima izložbenog formata, već o kompaktnim i pametnim rješenjima za suvremeni život.

U kolekciji se posebno nalazi zidna vješalica u stilu Bauhausa koju je dizajnirao Stockholmski Studio Tsinoi. Izrađena je od legure cinka i opremljena je sa šest kuka s okruglim šeširima. Dostupno u dvije boje.

Pribor za dom u stilu Art Nouveau: neobična vješalica

Dizajneri studija Inaz interpretirali su tradicionalnu trokutastu vješalicu kroz kombinaciju luksuznih materijala i jedinstvenih detalja.

Pribor za dom Art Nouveau: metalna vješalica za odjeću

Našu pažnju privukao je i set metalnih posuda s matiranim staklenim poklopcima, koje je dizajnirao njemački stručnjak po imenu Antje Pesel.

Pribor za dom Art Nouveau: metalni spremnici

Još jedna moderna novost je stakleni dekanter s mesinganim čepom. Na isti način, ali od keramike, izrađuju se mlinovi za papar i sol u obliku boce. Developer-Televizija.

Pogledajte sličan dizajn: IAS-svjetleće cijevi i moderni interijeri iz dizajnerskog studija Iasni

Pribor za dom Art Nouveau: stakleni dekanter

Pribor za dom Art Nouveau: mlinovi za papar

Ama-svjetiljka ama-a puni se putem Ama-konektora i lako se transportira po kući, pa čak i izvan nje. Ovo je još jedan proizvod iz danskog studija Amapina, koji je dizajnirao zajedno s kompletom pladnjeva za posluživanje od mramora i stakla, ovalnim ogledalom, staklenim čajnikom i nekoliko stolova s žičanom bazom( jedan od njih prikazan je na gornjoj fotografiji).

Pribor za dom Art Nouveau: svjetiljka u obliku kugle

Pribor za dom Art Nouveau: mramorne ladice

Dizajner iz Danske Seren Rose uzeo je kao osnovu za svoju kolekciju stolnih svjetiljki i lustera svjetiljke koje su bile popularne u Njujorku krajem 30-ih godina prošlog stoljeća. Također se oslanjao na kombinaciju čelika presvučenog prahom i mesinga.

Pribor za dom Art Nouveau: elegantna stolna svjetiljka

Švedski arhitekt Jonas Vagell stvorio je niz visećih svjetiljki pod dojmom tradicionalnih uljanica. Koristio je beton i mjed.

Pribor za dom Art Nouveau: viseća svjetiljka

Vazu u laboratorijskom stilu, u koju se može staviti samo jedan cvijet ili grana biljke, dizajnirao je kreativni tim iz Kopenhagena koji nosi naziv Acepa.

Pribor za dom Art Nouveau: minijaturna vaza

Staklena vaza od Acepa& Astinas je dobio ime po slici norveškog umjetnika Theodora Kittelsena koja prikazuje mitološki duh vode koji se uzdiže iznad mračnog šumskog ribnjaka.

Pribor za dom Art Nouveau: tamne vaze

Pribor za dom u stilu Art Nouveau: neobični tanjuri

Uskoro će svi ovi proizvodi biti dostupni za kupnju putem službene stranice za internet, ali u međuvremenu možete odlučiti o preferencijama i odabrati ono što vam se najviše svidjelo.

Zanimljiv interijer: Dizajnerska kolekcija namještaja i namještaja u sjeni Marsale tvrtke AZIPONI

Ocijenite članak
( Još nema ocjena )
Dodajte komentare

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: