Sjetite se Ferrarija: šokantni stolovi za kavu za glamurozne slavne osobe Charlieja Molinellija

Astrologija kao ukrasni element unutar stolića za kavu

Mnogi dizajneri, stvarajući svoje projekte, usredotočeni su na strastvene, gotovo bolne hobije ljudi, poput zvijezda estrade, lijepih i skupih automobila, raskošnih palača, predmeta povijesne vrijednosti itd.d.

Astrologija kao ukrasni element unutar prekrasnog stolića za kavu

Istodobno, predmeti koje stvaraju mogu izazvati pomalo negativnu reakciju većine ljudi koji ne razumiju takve fanatične i lude ideje.

Svaki posjetitelj koji je pogledao ovu temu moći će vidjeti stolić za kavu dizajniran za ljubitelje elegantnog automobila u Kini.

Astrologija kao ukrasni element prekrasnog stolića za kavu

Ideja o osiguravanju vječnog sjećanja na razbijene sportske automobile ove legendarne marke pripada dizajneru Charlieju Molinelliju (asa) iz tvrtke asa, koji je odlučio koristiti potpuno razbijene modele kao ukrasni element stolića za kavu.

Proces sastavljanja prekrasnog stolića za kavu

Pogledajte sličan dizajn: Ivan Belikov: povijesni grb Nizozemske u trodimenzionalnoj aplikaciji

Tapeciranje zapanjujućeg stolića

Istodobno, na prvi pogled nemoguće je razumjeti koja je originalnost ideje ovog elegantnog komada namještaja s izrezbarenim okvirom i krajevima tapeciranim kožom.

Staklena ploča daje dojam vješto obojenog platna s efektom volumena. No, pobliže gledajući, jasno se mogu vidjeti iskrivljeni i unakaženi fragmenti Ace-a, čiji su samo logotip i registarska pločica ostali netaknuti.

Astrologija kao ukrasni element divnog stolića za kavu

Astrologija kao ukrasni element neusporedivog stolića za kavu u dnevnoj sobi

I to postaje zastrašujuće, jer bi se takva originalnost zapravo mogla postići po cijenu nečijeg života. A Šik završetak izgleda potpuno drugačije: ne kao dostojan okvir za pristojan automobil, već kao luksuzni dizajn sarkofaga preminulog kućnog ljubimca.

Astrologija kao ukrasni element svijetlog stolića za kavu

Bez sumnje, takav čudan namještaj će se svidjeti sportašima-vozačima (onima koji su posjedovali automobil) ili gorljivim poznavateljima ovog brzog i tako opasnog sporta. No, koliko nas želi kupiti takav stol za uređenje interijera dnevne sobe?

Astrologija kao ukrasni element elegantnog stolića za kavu

Zanimljiv interijer: Priuštite sebi i drugima obilje živopisnih emocija koje se pružaju zahvaljujući svjetlosnom odmaku, čiji su izvor stolovi TV-a

Ocijenite članak
( Još nema ocjena )
Dodajte komentare

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: