Rastezljivi stropovi-univerzalno, lako dostupno i lijepo rješenje za sve prigode

Rastezljivi stropovi

U vrevi današnjeg života, stalno u raznim sobama, malo nas gleda u strop. U međuvremenu, on ima mnogo veći utjecaj na osobu nego što se može zamisliti.

Na primjer, preniska "pritišće" i depresivno djeluje na ljudsku psihu. Od takve osobe instinktivno želi brže otići. I sasvim druga stvar – rastezljivi stropovi!

Zahvaljujući besprijekornoj, savršeno glatkoj površini, pretvaraju je u otvoreniju, kao da je ispunjavaju zrakom i svjetlošću.

Pojavivši se u našem životu relativno nedavno, ideja o njihovom stvaranju pripada Francuzima. Nastali prije više od 20 godina, ljudi su ih toliko voljeli da su se počeli koristiti u gotovo svim zemljama svijeta.

U svojoj pouzdanosti, estetici i trajnosti daleko su superiorniji od ostalih sustava. Danas ih možete kupiti u specijaliziranim supermarketima.

Potrošač može odabrati proizvode francuskog, njemačkog, ruskog itd. proizvođači. Danas su cijene vrlo različite, ovisno o proizvođaču, kvaliteti i teksturi.

Pogledajte sličan dizajn: Nevjerojatna ljetna pozadina za vašu dnevnu sobu-stvorite svijetao i kreativan dizajn

Rastezljivi stropovi

Na tržištu postoji širok raspon tekstura: sjajne, satenske, mat, s uzorkom ili ispisom fotografija. NAJNEZAHTJEVNIJI u njezi su PVC stropovi, koji ni na koji način nisu inferiorni u kvaliteti glatkoće površine suhozidom.

Rastezljivi stropovi

Sjajni su idealni za male prostore, njihova posebna, reflektirajuća struktura stvara učinak" širenja " prostora.

Mat, za njihovu suzdržanost biraju oni koji preferiraju suzdržani interijer. S posebnim strepnjom moderni potrošači odnose se na saten.

Rastezljivi stropovi

Stvarajući efekt površine tkanine, savršeno odražavaju odsjaj svjetlosti, što ga zauzvrat čini ugodnim i svijetlim.

Savršeno apsorbiraju zvukove, sigurni su za ljudsko zdravlje i nisu podložni požaru. Ovo je također prilično praktična opcija, lako se čiste, nisu skloni plijesni i mogu zaštititi od curenja vode odozgo.

Rastezljivi stropovi

Vrlo ih je jednostavno montirati, ovo je vjerojatno najjeftinija opcija završne obrade. Ugradnja platna provodi se na profilni okvir i eliminira stvaranje građevinskog otpada. Tijekom instalacije ne morate čak ni osloboditi sobu namještaja.

Zanimljiv interijer: Nevjerojatna privlačnost prirodnog kamena u dizajnu interijera-siva Veličina geoloških razdoblja

Ocijenite članak
( Još nema ocjena )
Dodajte komentare

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: